Trotec sähkötyökalujen ja mittauslaitteiden kanssa ”Ferretera 2022” -messuilla Meksikossa.

Etsimme myyntikumppaneita Latinalaiseen Amerikkaan: 08.09.-10.09. Trotec on mukana maineikkailla rakennusalan messuilla ”Ferretera 2022” Guadalajarassa, Meksikossa.

Expo Ferretera on jo yli 30 vuoden ajan ollut yksi Latinalaisen Amerikan rakennusalan, sähkötekniikan, rautateollisuuden ja työturvallisuuden tärkeimmistä messuista. Messut houkuttelevat yli 1000 näytteilleasettajaa ja yli 80 000 kävijää noin 50 000 m²:n hallialueella. Koska Trotecia pidetään vakiintuneena kohtaamispaikkana, jossa luodaan liiketoimintaverkostoja valmistajien, jälleenmyyjien ja ostajien välille, se etsii täältä erityisesti myyntikumppaneita Pohjois-Amerikkaan, Keski- ja Etelä-Amerikkaan.

Etsimme myyntikumppaneita sähkötyökaluille ja mittalaitteille.

Trotec keskittyy messuosastollaan sähkötyökalujen ja mittalaitteiden laajaan tuotevalikoimaan. Olipa kyseessä akkukäyttöinen tai johdollinen laite – Trotecin sähkötyökalut vakuuttavat korkealla laadulla, vahvalla suorituskyvyllä ja yllättävän edullisilla hinnoilla. Seos, joka on otettu hyvin vastaan Euroopassa ja joka on varmasti erittäin houkutteleva myös myyntikumppaneille Amerikan kaksoismannerta myöten. Valikoima tarjoaa täyden tuotevalikoiman sahaukseen, hiontaan, poraukseen, katkaisuun, höyläykseen…

Klikkaa tästä Trotec Powertool -työkaluvalikoimaan.

Trotecilla on myös erittäin laaja valikoima tarkkuusmittalaitteita. Trotecin valikoimasta löytyy oikea mittauslaite lähes jokaiseen sovellukseen, aina älypuhelinliitännällä varustetuista Bluetooth-käsimittalaitteista laseretäisyysmittareihin, sähkönmittauslaitteisiin ja ilmastomittaustekniikkaan sekä lämpökameroihin. Suorituskyvyn kirjo ulottuu loppuasiakkaista kaupallisiin ammattilaisiin.

Klikkaa tästä Trotecin mittalaitevalikoimaan.

Trotec – asiantuntija ilmankäsittelyyn ja muuhun vastaavaan

Trotec on yksi kaupan ja teollisuuden johtavista laitekumppaneista ilmankäsittelyratkaisujen alalla. Kuivausjärjestelmien lisäksi voimme tarjota sinulle täydellisen valikoiman ilmastointikoneita – lämmityksestä, kostutuksesta, ilmanvaihdosta ja ilmastoinnista ilmanpuhdistukseen – sekä sähkötyökaluja ja monenlaisia mittauslaitteita rakennusten diagnostiikkaan, vaurioiden havaitsemiseen, laadunvarmistukseen ja teollisuuden kunnossapitoon. Tuotevalikoimaamme kuuluvat luonnollisesti kaikki kapasiteetti- ja suorituskykyluokat.

Kansainvälisesti sijoittautunut

Jotta voimme avata uusia markkinoita Euroopan ulkopuolella, sivuliike- ja myyntiverkostomme kasvaa jatkuvasti. Näin voimme tarjota laadukkaita tuotteitamme ja palveluitamme yhä useammassa maassa ympäri maailmaa.

Haluaisitko tulla myyntikumppaniksi?

Hyödy kokemuksestamme, laadustamme ja suorituskyvystämme. Trotecin kanssa luotat vahvaan kumppaniin. Odotamme innolla yhteydenottoasi:
Puh. +49 2452 962-500
Sähköposti: export@trotec.com
Web: www.trotec.com

Vieraile Trotecissa EXPO FERRETERA -messuilla 08.09.-10.09.2022. 
Voit sopia etukäteen henkilökohtaisen tapaamisen messuosastolla yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen export@trotec.com.

FERRETERA 2022

Sijainti: Expo Guadalajara
Av. Mariano Otero #1499 CP.44550, Verde Valle,
44550 Guadalajara, Jal..,
Meksiko

Aukioloajat:
Torstaina 08.09. ja perjantaina 09.09. klo 10:00-20:00.
Lauantaina 10.09. klo 10:00-18:00.

www.expoferretera.com.mx/en-gb.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*