Jännitemittari BE20: toiminnot ammattikäyttöön, mutta edullinen – ja viimein jälleen saatavana!

Sähköasentajat eivät ’jännity’, kun heiltä kysyy jännitemittarista BE20, joka on viimein jälleen saatavana. Ammattilaiset arvostavat sitä, sillä monipuoliset ammattitason toiminnot sisältävä, ergonomisesti muotoiltu ja kevyt laite istuu hyvin käteen. Innokkaiden kotinikkarien kannattaa myös hankkia tämä välttämätön ja edullinen mittauslaite työkalupakkiinsa – ennen kuin työ ’sähköistyy’ liikaa.

BE20 soveltuu ammattimaisiin jännitteen mittauksiin, optisiin ja akustisiin jatkuvuuden testauksiin, kaksinapaisiin pyörivien kenttien koestuksiin ja yksinapaiseen vaiheen tarkastukseen. Lisäksi kannattaa huomata suojausluokka IP64 – mittari on erinomaisesti suojattu arkisessa käytössä – joten tämän vaativien standardien mukaisesti testattu kaksinapainen jännitemittari BE20 on sähköasentajien ja vaativien kotinikkarien optimaalinen mittauslaite.

Näin se käy

Kompaktin jännitemittarin BE20 monipuoliset toiminnot ovat nopeita ja helppoja käyttää. Ergonomisesti muotoiltu, kevyt mittauslaite istuu hyvin käteen ja sen integroitu taskulamppu tarjoaa käyttäjälle lisäturvallisuutta, sillä mittauskohteet voidaan valaista työskenneltäessä pimeissä ympäristöissä. Kotelon suojausluokka on IP64, joten se on iskunkestävä, pölytiivis ja samalla roiskevesisuojattu. Toiminnan automaattisesti testaava ammattilaisen laite näyttää jännitteen, vaikka paristot ovat tyhjät.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • yksinapainen vaiheen tarkastus ilman vastapotentiaalia
  • monipuolinen kaksinapainen jännitemittari tasa- tai vaihtojännitteen, napaisuuden ja pyörivän kentän mittaukseen
  • optinen ja akustinen jatkuvuuden koestus
  • näyttää jännitteen, vaikka paristot ovat tyhjät

Jännitemittari BE20 – Trotecin merkkilaatua

Tilaa jo tänään jännitemittari BE20 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 44,95 €, nyt vain 29,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*