UUSI ilmankuivain TTK 570 ECO ammattikäyttöön – hinta-laatusuhteen mestari viimein saatavana.

Erilaisilla rakennustyömailla ja monissa saneerauskohteissa on pian huomattavasti vähemmän kosteutta, sillä viimein saatavana oleva TTK 570 ECO on jo moni paikoin matkalla uuteen käyttökohteeseensa. Hinta-laatusuhteen mestarin kosteudenpoistoteho on 127 litraa, joten se pitää olosuhteet pölykuivina ja on edullinen hankkia – sillä varustelussa painotetaan oleellisinta. Siis korkea aika tutustua tarkemmin näin tehokkaaseen ammattilaiseen …

Kaikki tarpeeton on karsittu pois, joten TTK 570 ECO vastaa hinta-laatusuhteen mestarina juuri sinun vaatimuksia. Teräsrakenteisen ilmankuivaimen varusteisiin kuuluu myös kestävä siirtovaunu, joten laite pärjää myös vaativissa rakennustyömaaolosuhteissa. Teräskotelon sisällä on tehokas kiertomäntäkompressori, jonka suurin päivittäinen kosteudenpoistoteho on 127 litraa, ja ammattikäyttöön tarkoitettu kuumailmasulatus pitää kosteudenpoistotehon suurena myös kylmissä tiloissa.

Näin se käy

TTK 570 ECO selviää rakennustyömaaparcourin tai saneerausmaaston vaativimmasta ympäristöstä: Ammattikäyttöön tarkoitetussa ilmankuivaimessa on ergonominen työntökahva, suuret umpikumipyörät ja edessä kumijoustinjalat, joten sen käsiteltävyys on ihanteellinen, se on helppo kuljettaa ja pysyy kuivauksen aikana tukevasti paikoillaan. Kaksi integroitua kaapelitilaa pistokkeen kiinnikkeineen lisäävät turvallisuutta siirrettäessä laitetta paikasta toiseen, sillä kompastumisvaaran aiheuttavat kaapelit voidaan kerätä helposti pois.

TTK 570 ECO:ssa on käytön seurantaa varten käyttötuntilaskuri. Siinä on myös Ulkoinen hygrostaatti-liitäntä , joka mahdollista kosteudesta riippuvan laitteen ohjauksen. Ammattilaisilmankuivainta käyttää yhdessä ulkoisen kondensaatin poiston kanssa ihanteellisesti myös pitkäaikaiseen kosteuden poistoon automaattisesti ilman valvontaa – sillä tarvittava poistoletku sisältyy toimitukseen. Hygrostaattiliitäntä, käyttötuntilaskuri, ohjauskytkin ja täyttymisestä ilmoittava varoitusvalo on sijoitettu kätevästi keskelle.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • erityisen taloudellinen ratkaisu tyypilliseen ammattimaiseen kosteudenpoistoon
  • suuri kosteudenpoistoteho myös alhaisissa lämpötiloissa
  • kuljetusvaunumallin vankka teräsrakenne
  • kiertomäntäkompressori mahdollistaa laitteen kuljettamisen ja säilytyksen kaikissa asennoissa

Ilmankuivain TTK 570 ECO ammattikäyttöön – Trotecin merkkilaatua.

Tilaa jo tänään ilmankuivan TTK 570 ECO ammattikäyttöön ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 1 303,05 €, nyt vain 799,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*