Ilmankuivain TTK 122 E: ulkonäkö kertoo vahvuudesta – ja vihdoin jälleen saatavana!

Suuri kosteudenpoistoteho, luja kotelo ruostumattomasta teräksestä, laadukas kuumakaasusulatusautomatiikka – ne ovat käytännön etuja, joiden takia ilmankuivain TTK 122 E on suosittu myös saneerausalalla. Kun otat huomioon hygrostaattiohjatun automatiikan, SuperDry-toiminnon ja lyömättömän Trotec-hinnan, ymmärrät miksi ilmankuivan myytiin loppuun. Ja miksi se on jälleen saatavana …

Erottuuhan se myös ulkonäöltään: Voit lähettää ilmankuivaimen TTK 122 E myös poistamaan kosteutta ja pitämään lämmittämättömät kellari- tai varastotilat kuivana. Kondensoivassa ilmankuivaimessa on laadukas kuumakaasusulatusautomatiikka, joten ’normaalien’ elektronisten sulatusjärjestelmien säännöllisesti toistuvat sulatustauot ja niiden ajaksi keskeytyvä kosteuden poisto jäävät pois. Lämpötila-alueella 5 – 15 °C hyödyt aina 30 % suuremmasta kosteudenpoistotehosta – samalla kompressorin teholla tai kW-kapasiteetilla.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 122 E …

  • vakuuttaa päiväkohtainen 40 litran kosteudenpoistoteholla, joten sopii erinomaisesti enintään 140 m²:n tiloihin.
  • sisältää automaattinen hygrostaattiohjatun kosteudenpoistotoiminnan ja kosteuden tosiarvoesivalinnan. Voit asetta halutun ilmankosteusarvon suoraan digitaalinäytössä.
  • säästää energiaa, sillä hygrostaattiohjaus pysäyttää laitteen automaattisesti, kun kosteusarvo saavutetaan, ja käynnistää sen jälleen, kun arvo nousee.
  • esittää näytössä toiminnan aikana lämpötilan ja ilmankosteuden, joita voit käyttää sisäilmaston tarkkailuun.
  • sisältää erityisen käytännön SuperDry-toiminnon esimerkiksi märän pyykin, vaatteiden tai mattojen nopeutettuun kuivaukseen.
  • vakiovarusteisiin kuuluvat vesisäiliön täyttymisestä varoittava merkkivalo, automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja sekä uudelleen käytettävä, helposti puhdistettava ilmansuodatin.
  • soveltuu erinomaisesti jatkuvaan kosteudenpoistoon ilman valvontaa – esimerkiksi vapaa-ajan asunnon tai veneen pitämiseen kuivana. TTK 122 E:ssä on sitä varten integroitu letkunliitäntä ja tarvittava letku, jolla kondensaatti voidaan johtaa suoraan pois.
  • on vaivaton kuljettaa: Kestävä ruostumaton teräskotelo, kääntyvät kumipyörät ja kummakin puolen sangat on ovat tärkeitä edellytyksiä, kuin ilmankuivainta siirretään rakennustyömaalta toiselle tai sitä käytetään vesivahinkojen kuivaukseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ammattimainen kuumakaasusulatusautomatiikka
  •  suuri kosteudenpoistoteho viileissäkin tiloissa
  • automaattinen hygrostaattiohjattu kosteudenpoistotoiminta ja kosteuden tosiarvoesivalinta
  • SuperDry-toiminto tekstiilien nopeaan kuivaukseen

Ilmankuivain TTK 122 E – Trotecin merkkilaatua

Tilaa ilmankuivain TTK 122 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 885,66 €, nyt vain 379,95 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*