Jälleen saatavana: kuumailmapistooli HyStream 2000 – nyt mukana ilmainen 4 suuttimen sarja!

hyStream2000

Viimein jälleen saatavana; Yleisapuväline, joka kuuluu jokaiseen työkalupakkiin – kuumailmapistooli HyStream 2000. Jokaisen kunnianhimoisen kotinikkarin korvaamaton monipuolinen väline soveltuu vaikka nopeaan maalin ja materiaalijäämien poistamiseen, tapettien irrottamineen ja auton kalvottamiseen sekä muovien hitsaukseen. Ja mikä parasta: Saat kuumailmapistoolin HyStream 2000 ja ilmaisen 4 suuttimen sarjan ajankohtaiseen tarjoushintaan!

Monikäyttöisen HyStream 2000:n ergonominen pistoolimuotoilu ei väsytä, vaikka kuumailmakäsittely kestää pitkään. Jos haluat työskennellä kädet vapaina, lämpötyökalun tasainen painon jakautuminen mahdollistaa ongelmattoman käytön myös tukevaan jalustaan kiinnitettynä. Kuumailmapistooli HyStream 2000 voidaan sovittaa optimaalisesti jokaiseen käyttötarkoitukseen, sillä lämpötila voidaan esivalita 60 vaihtoehdosta 50 … 650 °C, ja ilmavirtaa voidaan säätää viisiportaisesti. Automaattinen lämpötilan säätö ja integroitu ylikuumenemissuoja takaavat turvallisen jatkuvan käytön. Kaikki valitut tehoarvot voidaan lukea mukavasti integroidusta LCD-näytöstä. Viimeksi käytetty säätö tallentuu laitteen muistiin, kun virta katkaistaan.

Tarjoukseen kannattaa tarttua – sisältää ilmaisen 4 suuttimen sarjan!

Kuumailmapistooli HyStream 2000 ja sen 4 suuttimen ilmainen sarja soveltuvat lähes kaikkiin tarkoituksiin, joissa tarvitaan optimaalista kuumuutta. Se sopii tarkkaan pistemäiseen tai laajojen pintojen lämpökäsittelyyn, ja kuuma ilmavirta voidaan kääntää lämpöherkkien alustamateriaalien suojelemiseksi –  ja jopa grillin sytyttimeksi, joka saa grillihiilet nopeasti hehkumaan.

 • Grillinsytytyssuutin
  Syvälle grillihiiliin upotettu erikoissuutin on muotoiltu niin, että hehkuva hiillos on valmis muutamassa minuutissa.
 • Leveäsuihkusuutin
  Ilma leviää tasaisesti suurelle alalle; optimaalinen maalin poistamiseen suurilta pinnoilta tai tasoitteiden tasaiseen kuivattamiseen.
 • Lasinsuojaus-/taittosuutin
  Suojaa ylikuumenemiselta – esimerkiksi lasiruutuja – kääntämällä kuuman ilmavirran. Ihanteellinen vanhojen maalikerrosten ja kitin poistamiseen ikkunankehyksistä ja restaurointitöihin.
 • Supistussuutin
  Kaventaa lämpövirran tarkkuutta vaativiin töihin, esimerkiksi maalin poistamiseen nurkista tai hitsaamiseen.

Huomioi kuuma erikoistarjous – tartu siihen, ennen kuin …

… kaikki muut tekevät niin. Tilaa kuumailmapistooli HyStream 2000 ja ilmainen 4 suuttimen sarja jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 52,04 €, nyt vain 29,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*