Infrapunalevykuivaimen TIH 630 uusi tyyli

blog_banner_tih630_fi

Infrapunalevykuivaimen uutta valkoista mallia on kuvailtu niin huipputyylikkääksi kuin hienostuneen huomiota herättämättömäksikin. Niin tai näin, optisena valopilkkuna TIH 630 toimii samalla tavalla niin rakennuskuivauksessa kuin vesivahinkojen jälkeisessä muurausten kuivauksessakin: yksinkertaisen nerokkaasti ja nerokkaan yksinkertaisesti. Lue tästä, mitä kaikkea sen hienon ulkoasun taakse piiloutuu ylivoimaisen huipputekniikan muodossa.

Riippumatta siitä, käytetäänkö kuumennuslevyä rakenteiden tai muurausten kuivaukseen, sen tehtävänä on aina saavuttaa mahdollisimman tehokas pintakuivaus. Monilla tavanomaisilla kuumennuslevyillä saavutetaan usein vain epäyhtenäinen lämmön leviäminen, mikä luonnollisesti vaikeuttaa tai viivästyttää tasaista kuivumista. Tästä syystä kiinnitimme uuden, ammattimaisen ja saksalaisvalmisteisen infrapunalevykuivaimen TIH 630 suunnitteluvaiheessa erityisesti huomiota tasaisen lämmön saavuttamiseen.

Näin se toimii

Innovatiivisten materiaalien käyttö infrapunalevykuivaimen TIH 630 suunnittelussa takaa täysin tasaisen, 630:n Watin säteilytehon koko pinnalle. Lisäksi kuumennuslevyn takaosan lisäeristys mahdollistaa maksimaalisen energiatehokkuuden yhdessä optimaalisen säteilytehon kanssa. Koska TIH 630 toimii lähes äänettömästi, sitä voidaan käyttää myös asuinympäristössä.

Infrapunakuumennuslevyn TIH 630 asennukseen ei tarvita työkaluja. Mm. tukijalat voidaan irrottaa helposti – tämä säästää tilaa kuljetuksen yhteydessä. Käytössä nämä infrapunalevykuivaimen tukijalat tekevät kuumennuslevyn asettamisesta äärimmäisen yksinkertaista ja lisäksi ne myös varmistavat seinäkosketuksen yhteydessä optimaalisen kuumennusetäisyyden ja vaikutusasteen. Voit asentaa infrapunalevykuivaimen TIH 630 vaihtoehtoisesti pystysuoraan tai vaakasuoraan sekä yhdistää laaja-alaisia kuivauksia varten jopa kolme infrapunalevykuivainta nopeasti ja tukevasti pinoamisliitännällä.

Neljä hyvää etua:

  • ammattilaislaatua ”Made in Germany” – alkuperäinen Trotec-suunnittelu
  • korkealaatuinen infrapunalevykuivain täysin tasaisella säteily- ja 630:n Watin kuumennusteholla
  • takaosan eristys mahdollistaa maksimaalisen energiatehokkuuden
  • puhdasta lämpöä: ilman melua, hajua, lauhdetta tai hapenkulutusta

Valkoinen unelma – TIH 630!

Unelmat voivat toteutua, ja  säästöpakettiemme ansiosta vieläpä valtavan edullisesti: Tilaa nyt Trotecin verkkokaupasta!

Infrapunakuumennuslevy TIH 630 vain hintaan 272,51 €
Infrapunakuumennuslevy TIH 630 3:n paketissa vain hintaan 781,83 €
Infrapunakuumennuslevy TIH 630 5:n paketissa vain hintaan 1 243,55 €
Infrapunakuumennuslevy TIH 630 10:n paketissa vain hintaan 2 368,10 €

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*