Infrapunalämmitin IR 2570 S: tämä laite tekee terassistasi viileinä kevätpäivinäkin lämpimän hyvinvointikeitaan – jälleen saatavana

Jaksa vielä vähän – pian saamme vihdoin taas tavata terassilla sunnuntaibrunssilla tai poiketa sinne töiden jälkeen parille tuopilliselle. Olethan toki valmistautunut? Terassiteknisesti siis: Onko lakaistu? Ok! Valaisimet tarkastettu? Ok! Lämmönlähde iskussa? Oho, onko se vielä vaiheessa? Ja vieläpä viime kaudesta asti? Oolrait, lienee parasta, että vilkaiset nyt tätä nopeaa oikopolkua, joka on lisäksi superedullinen: Jälleen saatavissa oleva infrapunalämmitin IR 2570 S takaa sinulle ja vieraillesi loistavan lämpöiset oltavat. Nyt ei kannata viivytellä. Tartu päättäväisesti tarjoukseen!

Infrapunalämmitin IR 2570 S luo vain nappia painamalla 2500 watin teholla pehmoista lämpöä terassillesi tai parvekkeellesi. Kolme eri lämmitystehoa (850 W, 1650 W, 2500 W) voidaan valita joko sivuun kiinnitetyn käyttöpaneelin tai mukana toimitetun IR-kaukosäätimen avulla. 90°-alueella portaattomasti säädettävän kallistuskulman ansiosta lämmittimen voi suunnata tarkasti – tämä mahdollistaa gastronomia-alan käytössä mukavasti lämmitetyt istumapaikat myös katetulla ulkoalueella.

Edut kertavilkaisulla – infrapunalämmitin IR 2570 S …

  • tuottaa jopa 2500 watin teholla välitöntä infrapunalämpöä – lukuisiin käyttökohteisiin katetuilla ulkoalueilla. Lämmitin on suojattu kotelointiluokkaa IP34 vastaavasti kaikilta puoliltaan pölyltä ja roiskevedeltä.
  • tarjoaa LED-näytön, merkkivalon ja mukavan 24 tunnin ajastintoiminnon, jonka avulla voit ohjelmoida sammutusajan mukavasti 1 tunnin portain. Laite kytkeytyy ennalta asetetun käyttöajan jälkeen täysin automaattisesti ja energiaa säästävästi pois päältä.
  • sisältää jo toimituskokonaisuudessaan kiinnitykseen tarvittavan seinäpidikkeen. Valinnaisesti lämmitin voidaan asentaa myös lisävarusteena saatavaan teleskooppijalustaan, jolloin vapaasti seisova laite voidaan sijoittaa vieläkin joustavammin. Näin suurennat 900 mm leveän lämmittimen käyttösädettä entisestään – väliaikaisesti myös kattamattomille ulkoalueille.
  • on erittäin mukavasti ja yksinkertaisesti ohjattavissa myös käytännöllisellä IR-kaukosäätimellä.
  • synnyttää korkealaatuisen lämmitys-kvartsielementin avulla lämpöä luonnollisen auringonsäteilyperiaatteen mukaisesti (infrapunalämpö). Tämä tapahtuu erityisen energiatehokkaasti, sillä suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi.
  • toimii äänettömästi, puhtaasti ja hajuttomasti: Näin ympäröivässä ilmassa ei ole palamisesta syntyviä hajuja. Ja koska lämmittimessä ei ole myöskään äänekästä puhallinta, pölyä ei nouse ilmaan. Ihanteellinen allergikoille ja ihmisille, joiden hengitystiet ovat herkkiä.

Infrapunalämmitin IR 2570 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään infrapunalämmitin IR 2570 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 135,41 €  , nyt vain 79,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*