Ammattikäyttöön suunniteltu ilmankuivain TTK 380 ECO: yhdistää ammattimaisen suorituskyvyn budjettiystävälliseen toteutuskykyyn – jälleen saatavana

Trotecin luotettava ammattimainen ilmankuivain TTK 380 ECO takaa erinomaisen suorituskyvyn. Tämä merkitsee häiriötöntä jatkuvaa käyttöä kuivanapidossa sekä jopa 80 litran kosteudenpoistokapasiteettia vuorokaudessa. Tehokkaaseen kuumailmasulatukseen yhdistettynä ammattilaistason ilmankuivain vakuuttaa suurella kosteudenpoistotehollaan myös kylmissä tiloissa. Koska tarpeettomista koristeellisista krumeluureista on luovuttu, saat tämän ammattikäyttöön tarkoitetun vihdoin jälleen saatavana olevan laitteen, lyömättömään hintaan.

Tehokkaalla ja kätevällä kaupallisella TTK 380 ECO -ilmankuivaimella rakennusten rungot voidaan kuivata optimaalisesti ja helposti hetkessä. Näin rakennusprojektien viivästyminen kuivauksen takia on historiaa, myös alhaisissa lämpötiloissa. ECO-laite on uskomattoman hyödyllinen myös vesivahinkojen kunnostuksessa – täälläkin se on aina paras valinta. Tällaisissa vahinkotapauksissa se nopeuttaa huoneiden kuivumista huomattavasti ja vähentää merkittävästi homeen muodostumista. Myös onteloiden kuivaus on muuten mahdollista liitettävän letkun avulla.

Etusi – yrityskäyttöön suunniteltu ilmankuivain TTK 380 ECO …

  • saavuttaa tehokkaan kiertomäntäkompressorinsa ansiosta jopa 80 l / 24h kosteudenpoistotehon enintään 400 m² tai 1 000 m³ kokoisissa huoneissa.
  • on varustettu ulkoisen hygrostaatin liitännällä, joka mahdollistaa laitteen ohjauksen kosteudesta riippuvaisesti.
  • sisältää ulkoisen poiston: Näin ilmankuivain soveltuu erinomaisesti myös pitkäkestoiseen kuivaukseen automaattikäytössä ilman valvontaa – ja myös tarvittava poistoletku sisältyy toimitukseen.
  • on varustettu muistitoiminnolla. Laite käynnistyy uudelleen aiemmin valituilla asetuksilla – myös esimerkiksi sähkökatkosta johtuvan odottaman sammuttamisen jälkeen – heti sähkö on jälleen käytettävissä.
  • on ilmastoteknisesti ajan hermolla: Propaania (R290) kylmäaineena käyttävä ilmankuivain auttaa suojelemaan ilmastoa – sen päästöt eivät vähennä otsonia (ODP=0) millään tavoin ja sen tuottama lämmityspotentiaali on merkityksetön (GWP 3) – ympäristö kiittää!
  • on varustettu valmistajan toimesta käyttötuntilaskurilla käyttöajan ammattimaiseksi mittaamiseksi.
  • voidaan siirtää helposti toiseen paikkaan pyörällisen alustarakenteen ansiosta; alusta takaa myös tukevan asennon käytön aikana. Kiertomäntäkompressorin ansiosta laitetta voidaan kuljettaa ja varastoida kaikissa asennoissa. Kaksi integroitua kaapelitilaa pistokkeen kiinnikkeineen parantavat turvallisuutta työmaalla poistamalla kompastumisvaaran.

Ilmankuivain TTK 380 ECO ammattikäyttöön – Trotecin merkkilaatua.

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivan TTK 380 ECO ammattikäyttöön ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 1 109,80 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*