Infrapunalämmitin IR 1200 S: nauti mukavasta lämmöstä terassilla välikauden viileydestä huolimatta – jälleen saatavana!

Talvi näyttää vetäytyvän. Silloin kannattaa nauttia jokaisesta päivästä omalla terassilla tai parvekkeella. On ulkona vielä kuinka kylmää tai viileää hyvänsä, kesäiset lämpötilat ovat ulkotiloissa mahdollisia jo nyt, kun käytössäsi infrapuntalämmitin IR 1200 S, joka on jälleen saatavana. Käytännöllinen 1200 watin tehoinen laite lämmittää välittömän ympäristön heti mukavan lämpimäksi. Kaksi modernia kvartsilämpösauvaa muuntaa suuren osan käytettävästä energiasta suoraksi lämmöksi, joten laite on erityisen energiatehokas.

Kvartsiputkilämmittimellä IR 1200 S voit luoda nopean mukavan olon viileinä ja kylminä päivinä. Energiatehokkaan infrapunalämmittimen kaksi tehoporrasta ovat 600 wattia ja 1200 wattia. Pienempikin teho lämmittää tuntuvasti. Integroitu vetokatkaisin on mukava käyttää. Seinälle asennettavaa infrapunalämmintä voi lisäksi säätää 30°, kun lämpösäteily halutaan kohdistaa tarkasti.

Edut kertavilkaisulla – infrapunalämmitin IR 1200 S …

  • käytännöllinen laite tuottaa infrapunalämpöä auringon luonnollisen periaatteen mukaan ja lämmittää välittömän ympäristön mukavan lämpimäksi. Laite on täysin hajuton ja äänetön, ja kun puhallinta ei tarvita, pöly ei myöskään lentele. Suuri etu varsinkin allergikoille.
  • kaksi lämpötehoa enintään 1 200 W lämmittää nopeasti. Kaksi modernia kvartsilämpösauvaa muuntaa suuren osan käytettävästä energiasta suoraksi lämmöksi, joten laite on erityisen energiatehokas.
  • laitteen laadukas metallirakenne on roiskevesisuojattu (IP24), kvartsisäteilijä tekee siitä houkuttelevan lämmönlähteen.
  • integroitu ripustus nopeuttaa asennusta todella paljon. Kytke sitten pistoke pistorasiaan ja nauti miellyttävästä lämpösäteilystä.
  • virran voi kytkeä ja katkaista kätevästi vetonarulla. Lämpötehot vaihdetaan samalla tavoin.

Infrapunalämmitin IR 1200 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään infrapunalämmitin IR 1200 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 46,83 €, nyt vain 29,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*