Kulmahiomakone PAGS 10-125: kompakti monitoimilaite turvalliseen katkaisuun, leikkaamiseen ja hiontaan – vihdoin jälleen saatavana

Onko talven aikana kertynyt kaikenlaisia töitä, jotka on hoidettava alta pois? Kattotiiliä on leikattava, metallitankoja lyhennettävä, työkaluista poistettava ruoste? Sitten on vain käärittävä hihat ja ryhdyttävä hommiin. Sinulla riittää asennetta, ja me toimitamme tarvittavat työkalut – kuten PAGS 10-125 -kulmahiomakoneen, joka on vihdoin jälleen saatavana. Tehokkaan 1 200 W:n moottorinsa ja vähäisen tärinänsä ansiosta se on ihanteellinen työkalu miellyttävään ja vaivattomaan metallin katkaisuun, hiontaan ja harjaamiseen sekä laattojen tai betonikivien leikkaamiseen.

Kulmahiomakone PAGS 10-125 tarjoaa tarkalleen oikean ammattimaisen ratkaisun käytännössä kaikkiin leikkaamisen, hiomisen ja kiillottamisen haasteisiin. Sisältää tarvittavat lisävarusteet, jotta pääset heti alkuun – kaikki voidaan pakata siististi mukana toimitettavaan tukevaan kuljetuslaukkuun. Vilkaisu optimaalisiin käytännön etuihin ja lyömättömään hintaan osoittaa, miksi tämä Trotec-PowerTool myydään aina niin nopeasti loppuun. Tartu siksi heti tilaisuuteen!

Etusi yhdellä silmäyksellä – kulmahiomakone PAGS 10-125…

  • on varustettu tehokkaalla ja kestävällä 1 200 W:n moottorilla nopeaan ja tehokkaaseen jatkuvaan käyttöön, joka takaa nopean työn etenemisen myös kuormitettuna tasaisella 3 000 – 12 000 r/min käyntinopeudella. Käyntinopeutta voi säätää portaattomasti säätöpyörällä, jolloin laitteen tehon voi valita täsmälleen työstettävälle materiaalille sopivaksi.
  • on erittäin vakaa käytössä pitkäikäisen painevaletusta alumiinista valmistetun vaihdekotelon ansiosta.
  • on varustettu karalukituksella, joka mahdollistaa laikan vaihtamisen ilman työkaluja – hioma- tai katkaisulaikka voidaan vaihtaa helposti painamalla lukituspainiketta.
  • mahdollistaa monista muista laitteista poiketen myös laikan ja harjasuojan nopean säätämisen ilman työkaluja, mikä helpottaa huomattavasti työskentelyä kaikissa kulmissa.
  • on ergonomisesti optimoitu työkalu, jonka kapea kahvan ympärysmitta ja kumipäällysteinen softgrip-päällinen pää- ja lisäkahvoissa takaavat, että se istuu mukavasti ja tukevasti kädessä myös pitkään työskenneltäessä. Lisäkahva, joka voidaan asentaa kolmeen eri asentoon, tukee kaksikätistä ja siten väsymätöntä työskentelyä.
  • parantaa turvallisuutta varmistimella varustetun virtakytkimensä ansiosta, joka estää kulmahiomakoneen tahattoman käynnistämisen.

Kulmahiomakone PAGS 10-125 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään kulmahiomakone PAGS 10-125 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 39,95 € (normaalihinta 62,47 €), sis. alv:n. – nyt Trotec-verkkokaupassa!

Kulmahiomakone PAGS 10‑125 toimitetaan täydellisenä pakettina, johon sisältyy katkaisulaikka, suojahuppu, lisäkahva, kaksireikäinen kiristysavain, kiristysmutteri ja kuljetuslaukku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*