Ilmastointilaite PAC 4700 X – vihdoin jälleen toimitettavissa!

ilmastointilaite

Jos valittelit viimepäivien helteiden aikana ja pelkäät jo tulevia, voit huokaista helpotuksesta: ilmastointilaite PAC 4700 X on vihdoin palannut ja jälleen toimitettavissa. Muotoilultaan cool laite on tarkoitettu ensisijaisesti suurten tilojen jäähdyttämiseen, mutta se myös suodattaa ja kuivaa ilmaa ja pitää siten sisäilmaston miellyttävänä. Laitetta voidaan käyttää myös tuulettamiseen ilman jäähdytystä.

Coolin näköinen ilmastointilaite PAC 4700 X sopii lähes kaikkiin sisustuksiin niin kotona kuin toimistossakin. Laitteen jäähdytyskapasiteetti on suurimmillaan 4,7 kW, joten tehoa riittää: se jäähdyttää nopeasti suuria, jopa 155 m³ tai 62 m² kokoisia tiloja ja täyttää energiatehokkuusluokan A vaatimukset. Koska laitetta voidaan käyttää myös ilmankuivaimena, nämäkin suoritusarvot kiinnostavat varmasti. PAC 4700 X näyttää kyntensä, sillä se poistaa aina 1,5 litraa kosteutta tunnissa, ja 24 tunnin tulos on vaikuttava 36 litraa!

Näin se käy

Toimintatilan, esimerkiksi huoneen lämpötilan, voi lukea helposti ilmastointilaitteen PAC 4700 X sinisestä valaistusta LCD-näytöstä. Laite toimii lisäksi täysin automaattisesti, ja sen mikroprosessorisäätö tarjoaa lukuisia muitakin mahdollisuuksia. Laitteen voi esimerkiksi ohjelmoida ajastimella käynnistymään ja pysähtymään haluttuna aikana, joten tila on valmiiksi täydellisen viileä.

PAC 4700 X:n ohjaamiseen voidaan käyttää laitteen ohjaustaulua tai mukana toimitettava infrapunakaukosäädintä. Puhaltimen nopeuksia on kolme ja ilman ulospuhallussuunta voidaan säätää, joten ilmavirta on joustavasti mukautettavissa yksilöllisiin tarpeisiin. Kompaktin kokoinen, integroidun kaapelitilan sisältävä ilmastointilaite on mukava siirtää kätevillä rullilla viilennettävään tilaan.

Ilmastointilaite PAC 4700 X – tehokas jäähdytystä suuriinkin tiloihin!

Tilaa siksi jo tänään ilmastointilaite PAC 4700 X ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisi 689,94 €, nyt vain 579,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Muuten, vain 10 € lisähintaan saat ilmastointilaitteen  PAC 4700 X lisäksi ikkunatiivisteen AirLock 100. Se estää kylmävuodot ikkunaläpiviennistä eikä päästä hyönteisiä sisään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*