Ilmastointilaite PAC 3500 X – vihdoin jälleen toimitettavissa!

ilmastointilaite

Vihdoin jälleen säätävissä – modernisti muotoiltu ilmastointilaite PAC 3500 X tuo raikasta viileyttä ja jäähdyttää kuuman ilman haluttuun lämpötilaan. Laite osaa muutakin: Ilmastoinnin lisäksi  se suodattaa ja kuivaa ilmaa ja mahdollistaa lisäksi ilman kierrättämisen jäähdyttämättä sitä. Ilmastointilaite PAC 3500 X tuottaa siten erittäin miellyttävän sisäilmaston. Mikä parasta: toimitamme laitteen edelleen lyömättömän edulliseen tarjoushintaan.

Coolin näköinen PAC 3500 X jäähdyttää niin tehokkaasti, että se täyttää energiatehokkuusluokka A:n vaatimukset: Ilmastointilaitteen teho on 3,4 kW pitää 115 m³ tai 46 m² kokoisten tilojen ilman miellyttävänä. Kosteutta PAC 3500 X poistaa myös tehokkaasti: laite poistaa huoneilmasta aina 1,5 litraa kostettua tunnissa – 24 tunnin käytön aikana mahtavat 36 litraa. Kuten edellä jo sanotaan, laite myös suodattaa huoneilman ja se sisältää mahdollisuuden kierrättää ilmaa jäähdyttämättä sitä.

Näin se käy

Täysautomaattisen ilmastointilaitteen PAC 3500 X mikroprosessoriohjaus antaa käyttöön lukuisia muita mahdollisuuksia. Ilmastointilaite voidaan esimerkiksi ajastaa käynnistymään ja pysähtymään automaattisesti, joten se takaa viileyden heti alusta. PAC 3500 X:ää hallitaan joko ohjaustaulusta – helppohoitoinen kalvonäppäimistö – tai mukana toimitettava infrapunakaukosäätimellä. Puhaltimen nopeuksia on kolme ja ilman ulospuhallussuunta voidaan säätää, joten voit säätää ilmavirtaa yksilöllisesti.

Kompaktin kokoinen PAC 3500 X on kätevä siirtää mukavilla pyörillä sisätiloihin, joissa viilennystä tarvitaan. Erittäin käytännöllistä: Erillinen säilytyslokero ja paikka poistoilmaletkulle sekä muille lisävarusteille. Kaapelikin on integroitu, joten voit kuljettaa ilmastointilaitteen mukavasti ja hyvässä järjestyksessä huoneesta toiseen.

Ilmastointilaite PAC 3500 X – suosittu, loppuun myyty ja jälleen toimitettavissa!

Nopea päätös kannattaa – tilaa jo tänään ilmastointilaite PAC 3500 X ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 529,94 €, nyt vain 399,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vain 10 € lisähintaan saat ilmastointilaitteen PAC 3500 X mukana ikkunatiivisteen AirLock 100. Se estää kylmävuodot ikkunaläpiviennistä eikä päästä hyönteisiä sisään. Tai grillilämpömittarimme BT40, joka tekee seuraavasta grilli-illasta varmasti kokemuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*