Ilmastointilaite PAC 3500: optimaalinen suurten toimisto- ja asuintilojen taloudelliseen ilmastointiin – vihdoinkin jälleen saatavana!

Tehokas ilmastointilaite PAC 3500 on ensimmäinen valinta haluttaessa järjestää mahdollisimman taloudellinen ilmastointi esimerkiksi verstaisiin, hotellihuoneisiin, toimistoihin, palvelinhuoneisiin ja lukuisiin muihin käyttökohteisiin. Sillä tässä vihdoin jälleen saatavana olevassa laitteessa luotettava ilmastointitekniikka yhdistyy erinomaisen käyttömukavuuden takaavaan varustukseen ja huomionarvoiseen hinta-laatusuhteeseen. Ja mikä parasta: tarvittaessa se toimii myös tehokkaana ilmankuivaajana estäen näin kosteat seinät ja homeen muodostumisen.

Erinomaisen 3,5 kW:n jäähdytystehonsa ansiosta ilmastointilaite PAC 3500 soveltuu ihanteellisesti suuremmissa, jopa 115 m³:n huoneissa käytettäväksi. Digitaalisella termostaatilla tapahtuva automaattinen lämpötilan säätely ja energiatehokkuusluokka A ovat niin ikään taloudellisesti vakuuttavia lisäargumentteja, jotka puhuvat laitteen käytön puolesta – toimistossa, verstaassa ja kotona. Myös eduksi: Edellä mainittu ilmankuivaustoiminto voidaan kytkeä päälle myös ilman jäähdytystoimintoa. Ilmastointitaiturillamme on myös monia muita hyviä puolia …

Muut edut yhdellä silmäyksellä – ilmastointilaite PAC 3500 …

  • mahdollistaa halutun lämpötilan suoran syöttämisen. Integroitu termostaatti toteuttaa asetetun lämpötilan täysin automaattisesti säätäen itse tehoaan.
  • on varustettu integroidulla ilmankuivaustoiminnolla, jonka avulla voit laskea huoneen ilmankosteutta myös kytkemättä jäähdytystoimintoa päälle.
  • tarjoaa kolme puhaltimen nopeutta, jotka mahdollistavat huoneilman kierrätyksen ja – yhteistyössä säädettävän ilman puhallussuunnan kanssa – ilmavirran tasaisen jakautumisen huoneessa.
  • säästää integroidun ajastimen ansiosta kustannuksia mahdollistamalla laitteen ohjelmoidun käynnistämisen ja pysäyttämisen. Fiksu ratkaisu, jos käytät huoneita esimerkiksi vain tiettyinä aikoina.
  • mukavuusvarustuksen täydentää LED-näyttö, joka antaa tietoa kaikista tärkeistä parametreista sekä infrapunakaukosäädin.
  • tarvitsee kompaktin rakenteensa ansiosta minimaalisen vähän tilaa ja on helppo siirtää haluttuun paikkaan pyörien ansiosta.

Ilmastointilaite PAC 3500 –  Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ilmastointilaite PAC 3500 tarjoushintaamme, vain 641,33 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*