Ilmastointilaitteet PAC 2010 E / 2610 E Coolisti muotoillut monitaiturit – viimein jälleen saatavana!

Vakuuttavasti muotoillut ilmastointilaitteet PAC 2010 E ja PAC 2610 E ovat aitoja tilaihmeitä, jotka mahtuvat superkompakteina pienimpäänkin nurkkaan. Ja mikä parasta: 3 in 1 -ilmastointilaitteet paitsi jäähdyttävät, myös tuulettavat ja poistavat kosteutta ja ovat sitten valmiina lähiaikojen voimistuviin ilmaston vaihteluihin. Laitteet ovat rakenteeltaan täysin samanlaiset – vain jäähdytys- ja kosteudenpoistotehot ovat erilaiset.

Vaatimukset ja huoneen koot ovat erilaisia, jotenilmastointilaitteet PAC 2010 E / 2610 E tarjoavat erilaisin jäähdytys- ja kosteudenpoistehoineen seuraavat vaihtoehdot:

  • PAC 2010 E soveltuu 2,1 kW jäähdytystehoineen ja 24 litran vuorokautisine kosteudenpoistotehoineen enintään 65 m³ huoneisiin.
  • PAC 2610 E:n 2,6 kW:n jäähdytysteho ja 34 litran kosteudenpoistoteho pitää 85 m³ kokoisten tilojen ilmaston mukavana.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmastointilaitteet PAC 2010 E / 2610 E …

  • tarjoavat kolme käyttötapaa jäähdytys, tuuletus, kosteudenpoisto sekä kolme puhaltimen nopeutta.
  • viilentävät huoneet optimaalisesti toimiessaan jatkuvasti automaattitilassa.. Jos puhaltimen tilaksi valitaan ’automaattinen’, ilmastointilaite säätää puhaltimen nopeuden ympäristön lämpötilan mukaan.
  • pitkälle kantavalla IR-kaukosäätimellä voidaan ohjata esimerkiksi käyttötapoja, huoneen lämpötilaa, kolmea puhaltimen nopeutta ja automaattista puhallinta. Ilmastointilaitteita voidaan ohjata myös suoraan mukavilla kalvonäppäimillä.
  • ajastintoiminto aikaohjattuun käynnistämiseen ja pysäyttämiseen – mukava ratkaisu, jos laitteita käytetään vain tiettyinä aikoina, esimerkiksi iltaisin
  • yötoiminto tarjoaa virkistävän unen, sillä toiminto nostaa lämpötilaa hitaasti, ja LED-näytön voi sammuttaa, jolloin tarpeeton valo ei häiritse.
  • mukana itsepesutoiminto: Jos laitteita ei tarvita pitkään aikana, toimintoa voidaan käyttää kondenssiveden tyhjentämiseen ilmastointilaitteesta – laitteet voidaan varastoida ongelmitta.
  • kondensaattisäiliö on tyhjennettävä vain hyvin harvoin, toisin kuin monen muun ilmastointilaitteen, sillä nerokas kierrätysjärjestelmä käyttää kondenssivettä lauhduttimen jäähdyttämiseen – suuri osa vedestä höyrystyy

Ilmastointilaitteet PAC 2010 E / 2610 E – Intertek-tarkastettua merkkilaatua!

Näiden Trotec-tuotteiden Intertek-tarkastettu laatu on tae luotettavuudesta, turvallisuudesta ja toimivuudesta. Päätä, kumpi uusista 3-in-1 -ilmastointilaitteistamme täyttää parhaiten vaatimuksesta ja tilaa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme

sis.alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*