Ilmankuivain TTK 67 E: mukava kosteuden poistu torjuu homesienivaaran ja pitää terveempänä talvella – jälleen saatavana

Jokainen tiivistää talonsa nykyään –tiiviillä ikkunoilla, vaikkapa energiansäästön vuoksi. Ilmavirtaa ei tunnu, raitista ilmaa pääsee sisään, vain kun ikkunat avataan. Kylmän kostean sään seurauksena asuintiloihin pääsee paljon ilman kosteutta, ja päivittäinen lämpimän veden käyttö keittiössä ja kylpyhuoneessa tuo oman lisänsä. Tästä seuraa usein epäterveellinen sisäilma, mutta myös terveydelle haitallisten homesienten kertyminen. Ilmankuivain TTK 67 E on jälleen saatavana. Sillä estät vahingot – ja selviävät terveempänä talvesta.

Aina kun liian suuri ilman kosteus muodostuu ongelmaksi, siirrettävä ilmankuivan TTK 67 E on apuna – ja kuivaa epäterveellisen kosteuden, torjuu bakteereja ja hometta, ja tuottaa terveellisemmän sisäilmaston. Ilmankuivaimen teho riittää poistamaan kosteutta jopa 24 l/24 h, ja laite pitää enintään 50 m² tai 125 m³ kokoiset tilat luotettavasti kuivana. Puhtaan valkoinen kotelo elegantteine hopeareunoineen on tyylikkään näköinen, ja ilmankuivain sisältää myös lukuisia mukavia ominaisuuksia.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 67 E …

  • hygrostaatin ohjaama kosteudenpoisto ja kosteusarvon esivalinta. Haluttu suhteellinen kosteusarvo voidaan asettaa 10 %:n portain välille 30 – 80 %. Kun kosteusarvo saavutetaan, kompressori sammuu itsestään, ja arvon ylittyessä laite käynnistyy automaattisesti uudelleen.
  • neljästä eri käyttötavasta – automaattinen toiminta, jatkuva toiminta, yötila sekä pyykin kuivaus – voi valita sopiva ohjelman ja kosteudenpoistotehon jokaiseen tarkoitukseen. Automatiikka varmistaa täydentää hyvinvointi-ilmaston sovittamalla sisälämpötilan ja ilmankosteuden automaattisesti. Laitteeseen voi liittää jatkuvassa käytössä tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti. Rentouttavat yöunet mahdollistava yötila ilman taustamelua ja pyykin kuivaustoiminto pyykin hellävaraiseen ilmakuivaukseen täydentävät neljän eri toimintatilan valikoiman.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • tehostaa ilman kiertoa kolminopeuksisella puhaltimella ja swing-toiminnolla. Alhaisen, vain 43 dB (A) melutasonsa ansiosta TTK 67 E kuivaa erittäin hiljaisesti myös korkeimmalla tuuletustasolla – tämä takaa ihanteelliset olosuhteet rauhalliseen uneen makuuhuoneessa tai keskittyneeseen työhön kotitoimistossa.
  • käytännöllinen, tunnin portain ohjelmoitava ajastin käynnistää tai pysäyttää laitteen, kun valittu määrä tunteja on kulunut.
  • sisältää irrotettavan vesisäiliön, jonka tilavuus on 3,5 litraa. LED syttyy automaattisesti ja laite pysähtyy, kun säiliö on täynnä.

Ilmankuivain TTK 67 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 67 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 375,08 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*