Autotarvikkeet ja työkalut Trotecilta – varmista onnistunut kauden alku – Osa 6: Energiatehokkaita lämmittimiä autotalleihin ja korjaamoihin

Autoharrastajilla sekä oldtimerien, youngtimerien ja cabrioiden omistajalla on periaatteessa vain kaksi vuodeaikaa – mutta aina riittävästi tekemistä. Kevät ja kesä ovat tietenkin parasta aikaa, ajonautinnon  huippukausi. Kun aurinko paistaa ja lämpötilat ovat miellyttäviä, lähdetään ajelulle ja kokoontumisiin. Kostean ja kolean syksyn/talven aikana, kun sää on huono ja lämpötilan kylmiä, rakas ajoneuvo saa osakseen erityistä huomioita ja hoitoa. Silloin on optimaalinen tarvittaville ajoneuvon korjauksille tai hoitotöille.

Autotallissa tarvitaan oikeita varusteita, jotta ajonautinto on täydellinen heti kauden alkaessa keväällä, ajoneuvo käynnistyy varmasti talvitauon jälkeen ja maali kiiltää auringossa.

Auton rakastajat löytävät Trotecilta kaiken, mikä saa autoilijan sydämen sykkimään nopeammin:

Esittelemme blogisarjassamme ”Autotarvikkeita kauden täydelliseen aloitukseen” kestäviä, pitkäikäisiä ja monikäyttöisiä Trotec-työkaluja – hinnaltaan edullinen vastaus kaikkiin ajon huollon, hoidon ja korjauksen tarpeisiin.

Osa 6: Energiatehokkaita lämmittimiä autotalleihin ja korjaamoihin

Kevät herättää talviunilta muitakin kuin kasvit. Autotkin saavat hieman lisää huomiota osakseen. Autotalliin kannattaa hankkia siirrettävä lämmitin, jotta kylmät lämpötilat eivät haittaa tarvittavaa huoltoa ja kunnostusta, Voit lämmittää autotallin tai korjaamon nopeasti ja tehokkaasti mukavaan lämpötilaan, jolloin auto valmistuu täsmällisesti kauden alkuun.

Lisää työmukavuutta autotalliin

Siirrettävät autotallilämmitin luo mukavan työskentelyilmaston, mutta ajoneuvokin hyötyy lämmitetystä autotallista. Kun ulkona on epämiellyttävän kylmää, jopa pakkasta, auto saavuttaa käyntilämpötilan nopeammin, kun säilytyspaikka on lämmin. Kylmäkäynnistys rasittaa moottoria vähemmän, joten se kestää pidempään. Lämmitetty autotalli suojaa ajoneuvoa myös vahingolliselta kosteudelta ja korroosiolta. Sillä: Ilmankosteus on varsinkin kylmänkosteina päivinä, ja siten veden kondensoitumisen vaara autotallissa. Jos kosteus laskeutuu maalipinnalle tai ajoneuvon alustaan, ruoste uhkaa. Jos autotalli sitä vastoin lämmitetään, vettä kondensoituu selvästi vähemmän ja ruostumisen vaara on pienempi.

Jos rakastat ajoneuvoasi ja haluat suojata sen, autotalli kannattaa lämmittää kylmän talven lisäksi kevään ajan ja myöhemminkin. Hyödyt ovat moninaisia!

Trotec-verkkokauppa tarjoaa autojen parissa työskenteleville ja autoharrastajille eri tarpeita ja vaatimuksia vastaavia siirrettäviä autotallilämmittimiä.

Siirrettävät sähkölämmittimet

Sähkölämmittimet sopivat monipuolisesti autotalliin. Ne muuttavat sähköenergian lämmöksi, eivätkä tarvitse pitkää lämpenemisaikaa toisin kuin lattialämmitykset tai kiinteät lämpöpatterit. Siirrettävät laitteet voidaan siirtää kätevästi, ja niiden mukava termostaattiohjaus tuottaa nopeaa lämpöä täysin automaattisesti ja samalla energiatehokkaasti.

Sopiva sähkölämmitin jokaiseen makuun: musta, valkoinen, punainen tai hopea, seinälle, lattialle tai kattoon. Trotec-verkkokauppa tarjoaa todella suuren valikoiman konvektoreita, radiaattoreita, lämpötuulettimia tai sähkökäyttöisiä lämpöpuhaltimia.

Edullisia autotallilämmittimiä, paljon etuja:

  • Optimaalinen hinta-laatusuhde
  • Helppo asennus: Aseta paikoilleen, kytke virta ja nauti lämmöstä
  • Herkillä rullilla ja/tai integroidulla kahvalla maksimaalinen joustavauus ja siirrettävyys.
  • Energiatehokas täysin automaattinen termostaattiohjaus
  • Valtava valikoima erilaisia malleja

Infrapunalämmittimet ja -lämpölevyt

Trotecin modernit infrapunalämmittimet ja infrapunalämpölevyt lämmittävät infrapunasäteillä. Seinälle, lattialle ja kattoon asennettavat lämmittimet ovat erityisen tehokkaita, kun ne sijoitetaan lähelle työalueita tai ajoneuvoja, sillä ne lämmittävät kohteen eikä ympäri kiertävää ilmaa.

Iholla infrapunasäteet saavat välittömästi aikaan miellyttävän lämmön tunteen. Infrapunalämmitinten auringon säteilyä jäljittelevä toimintaperiaate on erityisen sähköä säästävä.

Jokaiseen tarpeeseen täydellinen infrapunalämmitin: Elegantti siirrettävä jaloteräsmalli, joustavasti kattoon asennettava lämmitin tai erittäin litteä infrapunalämmitin seinälle – Trotec-verkkokaupassa on optimaalinen infrapunalämmitin kaiken kokoisiin autotalleihin ja käyttötarkoituksiin.

Erityisen tehokas autotallilämmitin, monia etuja:

  • Miellyttävää lämpöä ilman häiritseviä hajuja tai ääniä
  • Tehokas lämmitysmenetelmä auringon luonnollisen periaatteen tapaan
  • Maksimaalinen hyötysuhde 100 % käytettävästä sähköenergiasta muuttuu lämmöksi

Siirrettävät öljylämmittimet

Öljylämmittimet toimivat samalla tavoin kuin kaasulämmittimet, mutta polttoaineena käytetään kaasun sijasta öljyä. Trotecin siirrettävät öljylämmittimet ovat selvästi tehokkaampia kuin sähkölämmittimiä. Suuritehoiset öljylämmittimet soveltuvat hyvin tuuletettujen isojen verstaiden, suurten autotallitilojen ja autohallien lämmittämiseen, kun tavalliset lämmitysratkaisut ovat epätaloudellisia. Puhdas juttu: Epäsuorasti lämmittäviä  Trotecin IDE-öljylämmittimiä voidaan käyttää myös suljettujen tilojen lämmittämiseen, kun niihin liitetään lisävarusteena myytävä savukaasuhormi.

Suuri lämpöteho ammattiasentajille: Aina kun tarvitset nopean ja välittömän tavan tuottaa miellyttävä ilmasto autotalliin – Trotec-verkkokaupassa on valtava valikoima öljylämmittimiä yritysten käyttöön ja suuriin autotalleihin.

Tehokas autotallilämmitin, monia etuja:

  • Suuri lämpöteho, pienet käyttökustannukset
  • Erityisen taloudellinen ja tehokkaampi kuin sähkölämmittimet
  • Lämpenee nopeasti – aistittavaa lämpöä muutamassa minuutissa
  • Kestävä ja pitkäikäinen – ihanteellinen vaativiin työympäristöihin
  • Ihanteellinen korjaamo- ja huoltoyrityksiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*