Uutuus: AirgoClean ilmanpuhdistin – Hightech-Standard

banner_airgoclean_fi

Vain Trotecilta: Hightech-Standard-sarja sisätilojen ilmanpuhdistukseen – AirgoClean ilmanpuhdistin. Erityisen tehokkaalla suodatinyhdistelmällä puhdistat ilman hajuista ja pienimmistä huonepölyhiukkasista niin kotona kuin toimistossakin. Jos haluat kuulua ensimmäisten joukkoon, varaa itsellesi jo nyt yksi tai useampi …

Uudet ilmanpuhdistimet huolehtivat puhtaasta ja raikkaasta hengitysilmasta. AirgoClean 105 S sopii tiloihin, joiden koko on 30 m², AirgoClean 205 S jopa 70 m²:n tiloihin saakka. Molemmat laitteet vähentävät hajuja ja likaisuuksia parantaen näin tuntuvasti ilmanlaatua. Huonepölyn, siitepölyn, herkistävien aineiden, eläinkarvojen sekä huonekaluista lähtevien hajujen ja tapettien höyrystyminen vaikuttavat nimittäin terveyteemme ja viihtyvyyteemme. Tiesitkö esimerkiksi, että kuutiometrissä ilmaa voi olla jopa 15.000 flunssavirusta? AirgoClean-laitteet poistavat ne vain napin painalluksella!

Näin se toimii

AirgoClean-laitteissa on integroidut sensorit pöly- ja VOC-päästöjä varten, mitkä määrittävät itsenäisesti ilman likaisuusasteen. Voit joko antaa molempien laitteiden työskennellä automaattisesti energiaa säästäen tai säätää tarpeen mukaan kolmivaiheinen puhallin ohjaustaulusta tai kaukosäätimestä.

Tehokkaasti toimivat ilmanpuhdistimet imevät ilmaa etupuolelta ja antavat sen virrata kahden peräkkäisen suodatinjärjestelmän läpi. Aktiivihiilisuodatin toimii esisuodattimena hajuille ja karkeammalle huonepölylle, erityisen tehokas H13-luokan HEPA-suodatin poistaa seuraavaksi 99,97 % siitepölystä, herkistävistä aineista ja homesienistä aina 0,3 mikrometrin kokoon saakka. Laadukas suodatintekniikka ei tarvitse hajunpoistoon ionisointia tai haitallista otsonia.

Senhetkinen ilmanlaatu näkyy digitaalisessa näytössä. Sen lisäksi molemmissa AirgoClean-laitteissa on ajastintoiminto ja hiljainen yökäyttö. Suodatinvaihdon näyttö ilmoittaa ajoissa, koska laitteen suodatin on vaihdettava.

Neljä hyvää etua:

  • kaksivaiheinen huoneilman suodatinjärjestelmä aktiivihiili-esisuodattimen ja HEPA-suodatin H 13:n kanssa
  • integroidut sensorit pölyn- ja ilmanlaadun valvontaan
  • digitaalinäytöt ilmanlaatua ja suodattimen vaihtoa varten
  • kätevä kaukosäädin

Huolehdi terveellisestä hengitysilmasta – lokakuun alusta lähtien!

Toimitus viikosta 43 lähtien. Älä odota liian kauan tilauksesi kanssa – varmista mieluiten heti ilmanpuhdistin AirgoClean 105 S hintaan 357,00 € sis. ALV. ja/tai ilmanpuhdistin AirgoClean 205 S hintaan 476,00 € sis. ALV. – nyt Trotecin verkkokaupasta .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*