Ilmankuivain TTK 75 E – jälleen saatavilla!

banner_TTK75E_banner(0)

Pitkän aikaa ilmankuivain TTK 75 E oli loppuunmyyty, mutta nyt se on vihdoinkin palannut valikoimaamme! Muuttumattomalla tyylillään ja tehokkuudellaan, yhä helppokäyttöinen ja hiljainen. Seisoo huomaamattomana taustalla ja kuivaa luotettavasti edulliseen hintaan. Ei muuta kuin tervetuloa takaisin, TTK 75 E!

TTK 75 E:n ominaisuudet ovat vakuuttavat: hiljainen käytössä, mutta silti sen tehokas puhallin siirtää kondensaattorin läpi suuria ilmamääriä kuivattavaksi. Näin laite on ihanteellinen ratkaisu suurin sisätiloihin, sillä 20 litran kosteudenpoistotehollaan per vuorokausi, pitää laite luotettavasti kuivana asuin- ja toimistotiloja sekä lämmittetyjä kellareita, joiden maksimikoko on 45 m².

Näin se toimii:

Helppoa kuin mikä: säädä hygrostaattiin haluttu ilmankosteus. Kun arvo on saavutettu, kompressori sammuu itsenäisesti. Mikäli kosteusarvo jälleen nousee, aktivoituu laite uudestaan. Sinun ei tarvitse tehdä mitään! Näin huoneessa on aina ihanteellinen ilmankosteus ja energiaa säästyy, kun laite ei käy turhaan.

Tietenkin TTK 75 E-kuivainta voi käyttää myös jatkuvasti. Lisäksi laitteessa on liitäntä letkulle, jota pitkin lauhdeveden voi johdattaa suoraan lattiakaivoon. Näin laite voi olla päällä ilman valvontaa, eikä vesisäiliötä tarvitse käydä tyhjentämässä. Tämä on erittäin käytännöllistä esimerkiksi lämmitetyissä venevajoissa tai kesämökeillä. Mikäli käytät vesisäiliötä, näyttää varoitusvalo, koska on aika tyhjentää säiliö. Eikä huolta vesivahingoista, sillä laite sammuu automaattisesti, kun vesisäiliö on täynnä.

Neljä erinomaista etua::

• automaattinen hygrostaattiohjattu kuivaus
• tehokas ilmankuivaus suuren ilmamäärän ansiosta
• erittäin hiljainen käytössä
• mahdollisimman helppokäyttöinen

Jälleen saatavilla ja sen kunniaksi vieläpä tarjoushintaan!

Tilaa parhaiten jo tänään ilmankuivain TTK 75 E tarjoushintaan 159,95 € (ovh 229,19 €) sis.alv. Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*