Akustinen putkisondi LD6000 PTS – nyt tarjouksena!

banner_LD6000PTS_banner

Putkirikko! Vesivahinko! Ennen kuin korjaus voidaan aloittaa, on kustannussyistä ensin selvitettävä putkirikon sijainti: joko rakennuksen omistajan tai vesilaitoksen verkoston alueella. Tässä tapauksessa tarvitaan akustinen putkisondi LD6000 PTS, joka paikantaa vuodon paineisesta vesijohdosta.

Kun vuotokohtaa ei voida havaita maan pinnalta, voidaan putkirikot paikantaa putkianturilla nopeasti ja helposti. LD6000 PTS:n anturi sekä työntökaapeli desinfioidaan määräysten mukaisesti ja työnnetään, myös mahdollista talon vesiliittymästä, paineiseen vesijohtoon. Kokeneet mittausteknikot tunnistavat vauriokohdan vuotoäänestä ja määrittelevät vuodon tarkan sijainnin metrilaskurilla.

Näin se toimii

Patentoitu yhdistelmä sisältää kompaktin ja taipuisan tarkistusanturin, jossa on integroitu tarkkuusmikrofoni ja lähettävä anturijohto. Se mahdollistaa vuotokohdan akustisen paikannuksen. LD6000 PTS:n tarkkuusmikrofoni tunnistaa – ympäristön äänistä riippumatta – myös putkiston sisäiset, erittäin hiljaiset äänet ja välittää ne Bluetooth-lähettimellä mukana toimitettaviin kuulokkeisiin.

Huomioi myös säästöpaketin superedullinen hinta: LD6000 PTS -laitteeseen voidaan nimittäin liittää koko työntökaapelin pituudelta tai anturin pään kautta signaalia lähettävän taajuusgeneraattorin – esimerkiksi SeekTech-lähettimen ST-510. Mittausteknikko voi sitten SeekTech-vastaanottimella SR-20 selvittää putkiston koko reitin tai paikantaa vuotokohta tarkasti.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • paineisen vesijohdon vuotokohdan erittäin tarkka akustinen paikannus
  • anturin pää paikantaa pistemäisesti tai työntökaapelia pitkin voi seurata muoviputkien reittiä vuodokohdan paikantamiseen
  • ympäristön äänet eivät vaikuta mittaustulokseen
  • äänen johdoton lähetys Bluetoothin välit

Meidän ’Must have’ -tuotteemme vesilaitoksille ja LVI-asennusyrityksille

”Outoja ovat veden tiet” – Trotecin akustisella putkianturilla LD6000 PTS pysyt veden jäljillä. Kuulostaako hyvältä? Tartu siis heti tarjoukseemme – myös edulliseen pakettiin, johon kuuluvat LD6000 PTS ja SeekTech-lähetin ST-510 sekä SeekTech-vastaanotin SR-20. Nyt Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*