Ilmankuivain TTK 72 E: pitää suuret asuin- ja toimistotilat luotettavasti kuivina myös kostealla syyssäällä – jälleen saatavana!

Vuodenajan vaihtuessa on vain ajan kysymys, milloin ennustetaan sateista ja koleaa tai kylmää ja sateista. Kosteus jää silti harvoin oven ulkopuolelle, vaan se hiipii sisään kumisaappaiden, märkien sateenvarjojen tai kastuneen puseron mukana. Kun mukaan tulee vesihöyry keittiöstä ja kylpyhuoneessa, ilmankosteus ylittää nopeasti kriittisen rajan. Ilmankuivain TTK 72 E , joka on vihdoin jälleen saatavana, pitää suuret tilat luotettavasti kuivina ja ilmaisee lisäksi integroidulla LEDillä, on ilmankosteus vielä optimaalisissa rajoissa 55 – 70 %.

TTK 72 E näyttää siis heti, onko tilojen ilmankosteus kunnossa. Laitteen etupuolella palaa sininen, vihreä tai punainen LED sen mukaan, onko sisäilman kosteus alle tai yli 55 %. Kun suosit järkevästi vihreää aluetta, ilmankuivain on juuri oikea kumppani: Neljän käyttötavan voidaan valita automatiikka ja valmiiksi säädetty 55 %:n ilmankosteus – silloin ilmankuivan pitää ilman kosteuden automaattisesti optimaalisena. Ilmankuivain vakuuttaa kosteudenpoistotehollaan jopa 24 litraa 24 tunnissa, joka pitää tilat 50 m² kokoisiin asti luotettavasti kuivina.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 72 E …

  • etupuolelle sijoitetut kolme eri väristä lediä näyttävät ilmankosteuden:
    1. sininen palaa, kun sisäilman kosteus on alle 55 %.
    2. Vihreä ilmaisee, että kosteus on optimaalisella 55 – 70 % alueella.
    3. Punainen merkitsee, että sisäilman kosteus ylittää 70 %.
  • automaattisen toiminnan ja ennalta asetetun 55 %:n ilmankosteuden lisäksi laitteessa on hygrostaatin ohjaama kosteudenpoistoautomatiikka ja tavoitearvon esivalinta 30 – 80 % RH 5 %:n portain, jatkuva toiminta sekä käytännöllinen tuuletustoiminto.
  • poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu esimerkiksi kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • laitteen varusteet ovat HomeComfort-sarjan korkeampien standardien mukaiset. Niitä ovat esimerkiksi kätevä pyykinkuivaus- ja ajastintoiminto, vesisäiliön täyttymisestä varoittava valo sekä automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • monipuolisia toimintoja täydentää integroitu, pestävä ilmansuodatin, joka puhdistaa ilmaa lisää poistamalla pölyä ja eläinten karvoja.

Ilmankuivain TTK 72 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänäänilmankuivain TTK 72 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 294,82 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*