UUSI design-konvektori TCH 1510 E: erittäin kapea lattia- tai seinämalli, suuri lämmitysteho ja energiaa säästävä avoimen ikkunan tunnistus

Onko talo ja asunto valmisteltu hyvin tuleva kylmiä syys- ja talvipäiviä varten? Tai onko siellä pahamaineisia ’kylmiä nurkkia’? Tai tarvitaanko muuten helposti ja/tai nopeasti lisälämpöä? Tutustu silloin uuteen, erittäin kapeaan design-konvektoriimme TCH 1510 E – portaattomasti termostaatilla säädettävä 1 500 W:n tehoinen laite lämmittää nopeasti, hajuttomasti ja äänettömästi. Sen voi asettaa lattialle tai kiinnittää seinälle! Ja mikä parasta: Älykkäässä design-konvektorissa on energiaa säästävä avoimen ikkunan tunnistus.

Säännöllinen tuuletus on erityisesti koronan aikoina tärkeää. Älykkäässä TCH 1510 E:ssä on energiaa säästävä avoimen ikkunan tunnistus, jotta energiaa ei mene tarpeettomasti hukkaan, kun ikkunat avataan. Termostaatin ohjaama automatiikka alentaa lämmitystehon, kun ikkuna suljetaan jälleen. Älykästä! Design-konvektori vaikuttaa muutenkin: Suuri, erittäin tehokas alumiinilämpöelementti, jonka on noin 55 cm:n pitkä, sekä laitteen yläosan aerodynaamisesti ilma-aukot jakavat lämmön lyömättömän nopeasti aina 20 m² kokoisiin tiloihin asti – siis kaikkialle, kun halutaan lisää ja/tai nopeaa lämpöä.

Näin se käy

TCH 1510 E tuottaa kaikkein TSCH-sarjan laitteiden tavoin tasaista konvektiolämpöä. Käyttömahdollisuudet kotona tai toimistossa ovat myös monipuoliset: keskeytyneen päälämmityksen nopea korvaaminen, luotettava siirtymäajan lämmitys ennen lämmityskauden alkua tai esimerkiksi kuistien, autotallien tai kellarien lämmitys, kun tiloja ei ole liitetty keskuslämmitykseen.

Sisälämpötilan automaattinen säätö ja älykäsi lämmitysautomatiikka vähentävät lisää muutenkin säästeliään TCH 1510 E:n energian kulutusta. Kun haluttu tavoitelämpötila (0 – 50 °C) saavutetaan, virta katkeaa automaattisesti ja kytkeytyy uudelleen vasta tarvittaessa lisää lämpöä. Moderni säädinpaneeli kellonaikoineen ja lämpötiloineen on erittäin helppokäyttöinen. Kaikki säädöt, myös yksilöllisten lämmitysohjelmien ohjelmointi, sujuvat mukavasti intuitiivisilla toimintonäppäimillä, ja arvot näkyvä taustavalaistussa digitaalinäytössä. Design-konvektorin mukavavia ominaisuuksia täydentävät lämpötilan ja kelloajan näyttö, kaksi käyttötapaa (automaattinen ja viikko-ohjelma), käyttöpaikan vaihtoa helpottavat tukevat jalat, seinäkannatin, käyntituntinäyttö sekä pitkä kaapeli, joka varmistaa maksimaalisen liikkumisvapauden.

Suojausluokan IP24 (roiskeveden kestävä) mukaista design-konvektoria TCH 1510 E voidaan käyttää kylpyhuoneissa, suihkutiloissa tai muissa erityisen suojauksen vaativissa kosteissa ympäristöissä. Laitteen mukana toimitetaan seinäkiinnike, johon laitteen voi kiinnittää helposti ja poistaa yhtä nopeasti, kun laite halutaan siirtää toiseen paikkaan lattialle.

Design-konvektori TCH 1510 E – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään designkonvektori TCH 1510 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 124,98 €, nyt vain 69,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*