Ilmankuivain TTK 355 E yrityskäyttöön – vihdoin jälleen saatavilla!

Ilmankuivain

Ammattimaisesti toimivat rakennus- ja saneerausyritykset etsivät jatkuvasti parempia ja samalla tehokkaampia laitteita. Yritysilmankuivan TTK 355 S täyttää molemmat vaatimukset – se on 70 litran luokan hinta-laatusuhdejohtaja! Sen kehitys, muotoilu ja valmistus ovat 100 % Trotec-ratkaisuja, joten meillä on erityinen ilo esitellä TTK 355 S aitoina ammattilaisena  – joka on jälleen saatavana!

TTK 355 S peittoaa koko luokkansa, kun suurta ilmankosteutta on vähennettävä nopeasti tai suuria tiloja on pidettävä suvereenisti kuivana. Se suunniteltiin juuri tähän tarkoitukseen – ja sen tehokkaan 1,27 kW kiertomäntäkompressorin ja jopa 1.000 m³/h puhaltavan laadukkaan puhaltimen nerokas yhdistelmä hoitaa tehtävän täydellisesti. TTK 355 S poistaa huoneilmasta jopa 70 litraa kosteutta vuorokaudessa! Ammattilaisen ilmankuivaimen laadukas kuumakaasusulatusautomatiikka varmistaa tehokkaan kosteuden poiston matalissakin lämpötiloissa. Laitteen osat ovat joka puolelta suojattuja, ja ne on asennettu saksalaiseen teollisuusmuotoiluun perustuvaan käytännön läheiseen koteloon, joka kestää katseet – rekisteröity Trotec- mallisuojatuksi.

Näin se käy

TTK 355 S tarjoaa älykkäitä ratkaisuja varastonnista kuljetukseen ja käyttöön – paikan vaihto usein ja käyttö vaativissa työmaaolosuhteissa eivät ole ongelma. Erikoiskotelointi suojaa ilmankuivaimen sähköosia haitallisilta pölykerrostumilta ja kosteudelta. Laitteen yläpuolen kaksi kätevää pinoamisuraa mahdollistaa saman kokoisten TTK-S-laitteiden tukevan ja tilaa säästävän pinoaminen varikolla ja kuljetettaessa, ja kiertomäntäkompressoritekniikka mahdollistaa kuljetuksen käytännössä joka asennossa. Ammattilaisilmankuivaimen ergonomista ajovaunumallia otetankoinen ja suurine pyörineen voidaan siirtää helposti myös työmaiden vaikeakulkuisessa maastossa ja portaikoissa. TTK 355 S:n erittäin tärkeä ominaisuus ammattikäytössä: Sen vakiona asennettavan käyttötuntilaskurin saa myös kaksoislaskurina, joka mittaa käyttö- ja kilowattitunnit.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama
  • suuri kosteudenpoistoteho pienissäkin lämpötiloissa
  • kaikki sähköosat suojattu täysin pölyltä ja kosteudelta
  • erittäin helposti huollettava rakenne

Ilmankuivain TTK 355 S – lyömättömän hyvä, lyömättömän edullinen!

Varmista 70 litran luokan ykkönen: Tilaa jo tänään yritysilmankuivain TTK 355 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme nyt vain 1 362,55 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*