Ilmankuivain TTK 60 E: poistaa 18 litraa kosteutta vuorokaudessa, pitää asuin- ja toimistotilat tehokkaasti ja mukavasti kuivina – jälleen saatavana

Ilmankosteus on noussut viime aikoina jälleen tuntuvasti. Sitä kulkeutuu luonnollisesti myös sisäilmaamme. Suurempi ilmankosteus yhdessä suihkussa ja keittiössä vapautuvat kosteuden kanssa luo homesieni-itiöille yhä paremmat kasvuolosuhteet asunnoissamme. Tiskikoneen ja pesukoneen takana. Kaappien ja lipastojen takana. Kunnes nämä vaikeasti havaittavat kosteat paikat kuivataan johdonmukaisesti – esimerkiksi ilmankuivaimella TTK 60 E, joka on jälleen saatavana.

Ilmankuivaimessa TTK 60 E yhdistyvät suuri kosteudenpoistotehot ja lukuisat mukavat toiminnot. Sen kosteudenpoistoteho on jopa 18 litraa päivässä, joten se suojaa varmasti kosteudelta ja homesieniltä.  Se soveltuu optimaalisesti asuin- ja toimistotilojen tai lämmitettyjen kellarien pitämiseen kuivana. Ilmankuivaimessa on erityisen selkeä ohjaustaulu, joka helpottaa lukuisten mukavuustoimintojen käyttöä.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 60 E …

  • poistaa kosteuden automaattisesti hygrostaatin ohjaamana Haluttu suhteellinen kosteusarvo voidaan asettaa LED-valaistusta ohjaustaulusta välille 35 – 80 % rH. Kun kosteusarvo saavutetaan, kompressori sammuu itsestään, ja arvon ylittyessä laite käynnistyy automaattisesti uudelleen.
  • täysautomaattisen kosteusarvon esivalinnan lisäksi valittavana on myös jatkuva toiminta. Kosteutta voidaan poistaa jatkuvasti ilman valvontaa, sillä laitteeseen voidaan liittää kondensaatin poistoletku.
  • voidaan käyttää myös mukavaa pyykin kuivaukseen – tavallisen kuivausrummun tukena tai tilalla.
  • mukavia ominaisuuksia täydentävät ajastin ja muisti, kaksi puhaltimen nopeutta sekä suodattimen puhdistamisesta muistuttava merkkivalo.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • vakuuttaa myös turvallisuuden osalta: Täyttöasteen varoitusvalo ilmoittaa vesisäiliön täyttymisestä ja automaattisammutuksella varustettu ylitäyttösuoja keskeyttää laitteen toiminnan tarvittaessa välittömästi. Kondensoivassa ilmankuivaimessa on kaiken varalta vikadiagnoosijärjestelmä.

Ilmankuivain TTK 60 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa ilmankuivain TTK 60 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme nyt vain 229,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*