Ilmankuivain TTK 30 E; pienten tilojen optimaalinen kuivausratkaisu ilmaisee värillisillä ledeillä ilmankosteuden tilan – jälleen saatavana!

Hometta kertyy moniin pieniinikin tiloihin, tosin vain sormen paksuudelta, kaappien, lipastojen ja hyllyjen taakse Homesieni-itiöitä kertyy ensisijaisesti viileinä pidettäviin vierashuoneisiin, askartelutiloihin tai kellareihin sekä aina kosteaan kylpyhuoneeseen tai höyryiseen keittiöön. Homehtumista vastaan kooltaan ja teholtaan sopivan ilmakuivain, esimerkiksi TTK 30, joka on jälleen saatavana. Trotecin laite on juuri oikea valinta liian ilmankosteuden torjuntaan.

Esimerkiksi selkeä tietoa kertavilkaisulla: ilmankuivaimen TTK 30 E värilliset led-merkkivalot ilmaisevat sisäilman kosteuden tilan. Näet kertavilkaisuilla, onko ilmankosteus optimaalinen, erittäin suuri tai hyvin pieni. Se pitää enintään 15 m² kokoiset tilat  luotettavasti kuivina poistamalla kosteutta jopa 12 litraa päivässä. Ilmankuivaimessa on lisäksi lukuisia muita mukavuusominaisuuksia.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 30 E …

 • kolme ilmankuivaustoimintoa helposti valittavissa kalvonäppäimillä digitaalinäytöstä. Voit valita automaattisen hygrostaattiohjauksen ja tavoitearvon esivalinnan 30–80 % rH 5 % portain, jatkuvan toiminnan tai automaattisen toiminnan, jolloin tavoitearvo on 55 %. Kompressori pysähtyy itsestään, kun haluttu kosteusarvo saavutetaan. Laite käynnistyy automaattisesti, kun arvo ylittyy.
 • etupuolen merkkivalot ilmaisevat kertavilkaisulla, jos ilmankosteus on vihreällä alueella:
  1. sininen palaa, kun sisäilman kosteus on alle 55 %.
  2. Vihreä ilmaisee, että kosteus on optimaalisella 55 – 70 % alueella.
  3. Punainen merkitsee, että sisäilman kosteus ylittää 70 %.
 • voidaan käyttää jatkuvasti ilman valvontaa, sillä laitteen taakse voi liittää kondensaatin poistoletkun.
 • on turvallinen: irrotettavan vesisäiliön tilavuus on 2,2 litraa. LED syttyy automaattisesti ja laite pysähtyy, kun säiliö on täynnä.
 • kylmäaineena käytettävä propaani (R290) antaa oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
 • monipuolisia ominaisuuksia täydentävät käytännöllinen ajastin, jonka voi ohjelmoida tunnin portain (1–24 tuntia), pyykinkuivaustoiminto ja helposti irrotettava pestävä ilmansuodatin.

Ilmankuivain TTK 30 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ilmankuivain TTK 30 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 109,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 208,34 €) – saatavissa nyt Trotec-verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*