UUSI öljytäytteinen sähköpatteri TRH 24 E: lämmitä tyylikkäämmin, 2200 watin teho, kolmiportainen tehon säätö ja 30 minuutin jälkilämmitysaika –viimein saatavana

Tyylikkään pikkumusta öljytäytteinen sähköpatteri TRH 24 E on viimein saatavana. Se tuo paitsi mukavaa lämpöä, myös älykkään lämpöautomatiikan, joka ohjaa lämmitystehoa ja energian kulutusta kustannuksia säästävästi. Kauniisti muotoiltu laite saavuttaa suurimman lämpötehon jo kahdeksan minuutin lämpenemisen jälkeen. Patterissa käytettävä lämpö-öljy on erinomainen lämpövarasto, joten hyödyt tasaisesta lämmitystehosta vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen. Joka kerran!

Kätevän pikalämmittimen, esimerkiksi öljytäytteisen sähköpatterin TRH 24 E hankinta kannattaa aina. Esimerkiksi siksi, että sää voi olla pelättyäkin talvisempaa tai talon joku nurkka on aina kylmä. Tai varalle, jos ’normaali’ lämmitys keskeytyy jostain syystä väliaikaisesti. Ja tietenkin kokovuotisena varmistuksena viileinä päivinä lämmityskauden ulkopuolella tai kylmän syksyn/talven ja talven/kevään välisenä siirtymäaikana. TRH 24 E näyttää silloin mihin se todella pystyy: Kaunismuotoinen lämpöpatteri säteilee suurimman, kolmiportaisesti säädettävän 2200 watin lämpötehonsa jo kahdeksan minuutin lämpenemisen jälkeen, ja pitää siten enintään 22 m²:n tai 55 m³:n kokoiset tilan nopeasti tasaisen lämpiminä.

Näin se käy

Öljytäytteisen sähköpatterin TRH 24 E:n älykäs automatiikka säätää lämpötehoa ja energian kulutusta, kun portaattomalla termostaatilla valittu lämpötila saavutetaan. Kun haluttu lämpötila saavutetaan, öljytäytteisen sähköpatterin virta katkeaa automaattisesti. Kun lämpötila laskee alle valitun arvon, virta kytkeytyy ja lämpöpatteri lämmittää valitulla teholla. Lämpötilan säätö toimii täysin automaattisesti, sisälämpötila pysyy aina tasaisena – eikä tarpeeton lämmittäminen kuluta energiaa.

Myös öljytäytteisen sähköpatterin ’Turvallisuus’ kirjoitetaan isolla kirjaimella:Laitteessa on ylikuumenemissuojauksen lisäksi integroitu kallistumissuojaus estää toiminnan, jos laite kaatuu. Merkkivalo palaa, kun laite lämmittää.  Muita käytännöllisiä ominaisuuksia ovat integroidut rullat ja otesyvennys, joka helpottaa turvallista siirtämistä kuumana. Innovatiivinen ripojen malli ja tarkasti suunnitellut lämmön kierrot jakavat lämmön tasaisemmin ja tehokkaammin kuin perinteiset lämpöpatterit. Patterissa käytettävä lämpö-öljy on erinomainen lämpövarasto, joten voit nauttia tasaisesta lämmöstä vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 2 200 watin teho tuottaa miellyttävää lämpöä nopeasti
  • kolme tehoporrasta (1 000 W / 1 200 W / 2 200 W)
  • tehokas 11-ripainen rakenne
  • lyhyt lämpenemisaika: täysi lämpöteho enintään kahdeksassa minuutissa!

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 24 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään öljytäytteinen sähköpatteri TRH 24 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 114,56 €, nyt vain 79,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*