TTK 64 HEPA: Ilmankuivaimen ja ilmanpuhdistimen yhdistelmä pitää huoneilman kaksinkertaisesti terveellisempänä poistamalla homeen, siitepölyn jne. – jälleen saatavana

Kun terveysasiantuntijat varoittavat vielä sisätilojen liian kosteasta ilmasta seuraavasta homesienivaarasta, seuraavaan hälytykseen on jo aihetta: Siitepölykausi on alkanut! Vaarallinen ilman kuormitus, josta kärsivät allergikkojen ja astmaatikkojen lisäksi kaikki, joilla on hengitystiesairauksia. Onneksi ilmankuivain ja ilmanpuhdistin TTK 64 HEPA on jälleen ajoissa saatavana: Laitteessa on 24 l:n ilmankuivain ja HEPA-ilmanpuhdistin, joka poistaa sisäilmasta 95 % sairastuttavissa homesieni-itiöistä ja siitepölystä sekä muista epäpuhtauksista. Voit hengittää vapaasti!

Monipuolinen ilmankuivan ja ilmanpuhdistin sopii jopa 50 m²:n tai 125 m³:n kokoisiin asuin- ja liiketiloihin, toimistoihin, myymälöihin, lämmittämättömille kuisteille, kellareihin ja autotalleihin. TTK 64 HEPA on päivittäisen 24 litran kosteudenpoistotehon ja ammattilaatuisen kaksiportaisen HEPA-suodatinjärjestelmän yhdistelmä. Se poistaa homeelta olemassaolon perustan, liian suuren ilmankosteuden, ja poistaa samalla sisäilmasta jopa 95 prosentti sairauksia aiheuttavista bakteereista/viruksista, homeitiöistä, siitepölystä, huonepölystä, hienopölystä, allergeeneista ja muista haitallista aineita.

Muut edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 64 HEPA …

 • hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka ja ilmankosteuden tavoitearvon 30–80 % säätö 5 %:n portain. Kun valittu kosteus on saavutettu, kompressori pysähtyy automaattisesti. Laite käynnistyy automaattisesti, kun tavoitearvo ylittyy jälleen.
 • 3 muuta käyttötapaa on lisäksi valittavissa: jatkuva toiminta, yötila ja pyykinkuivaustoiminto. Laitteessa on jatkuvaan käyttöön ilman valvontaa ylitäyttösuoja ja takana letkuliitäntä ilmasta poistetun kondensaatin jatkuvaan tyhjentämiseen.
 • Valaistu segmenttinäyttö näyttää prosentin tarkkuudella ilman kosteuden, tavoitekosteuden sekä jäljellä olevat käyntitunnit, kun aktivoitu 24 tunnin ajastin käynnistää tai sammuttaa laitteen.
 • valvoo sisäilman tilaa digitaalisilla Air Quality -antureilla ja näyttää ilman laadun etupuolen värillisellä ledillä:
  • Sininen: Kuivan ilman kosteus alle 50 %
  • Vihreä: Optimaalinen ilman kosteus 50 – 70 %
  • Punainen: Suuri ilman kosteus yli 70 %
 • vakuuttaa monipuolisilla toiminnoillaan, esimerkiksi käytännöllisellä automaattisella uudelleenkäynnistyksellä (muisti-toiminto), mukavalla ajastimella, kaksinopeuksisella puhaltimella, vesisäiliön täyttymisvaroituksella sekä automaattisesti pysäyttävällä ylijuoksusuojalla.
 • helposti vaihdettava HEPA-suodatin poistaa jopa 95 prosenttia haitta-aineista (esim. bakteereista, viruksista, siitepölystä, hienopölystä, allergeeneista) sisäilmasta. Helposti irrotettava esisuodatin kerää nukan ja eläinten karvat. Suodattimen voi pyyhkiä puhtaaksi tai pestä nopeasti ja helposti. Irrotettavan vesisäiliön tilavuus on 3,5 litraa. LED syttyy automaattisesti ja laite pysähtyy, kun säiliö on täynnä.
 • kylmäaineena käytettävä propaani (R290) antaa oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).

Mukavuusilmankuivain TTK 64 HEPA – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 64 HEPA ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 312,54 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*