Sähkölämmitin TDS 120 R – jälleen saatavana!

Saneeraus- ja rakennusalan ammattilaiset arvostavat TDS-sarjan tehokasta mallia, kun on lämmitettävä suuria rakennuksien osia tai nopeutettava rakenteiden kuivumista. Sähkölämmitin TDS 120 R ei – toisin kuin kaasu- tai sähkölämmittimet – kuluta happea eikä tuota palokaasuja, joten sitä voidaan käyttää myös suljetuissa sisätiloissa. Huippumalli on jälleen saatavana – yhtä edulliseen hintaan kuin ennenkin!

Sähkölämmitin TDS 120 R tuottaa heti virran kytkemisen jälkeen mukavaa lämpöä, jota tehokas puhallin jakaa kohteeseen. Laitteen lämmitysteho on 30 kW, joten suurienkin rakennuksen osien lämmittäminen sujuu tehokkaasti. Budjettioptimoitu sähkölämmitin on tehokas valinta myös rakennusten kuivaukseen: Sähkölämmitin TDS 120 R ei – toisin kuin kaasu- tai sähkölämmittimet – kuluta happea eikä tuota vesihöyryä tai palokaasuja lämmittäessään ilmaa. Laite sopii siten ihanteellisesti sisätilojen lämmitykseen, erityisesti ilmankuivainten tukemiseen, kun tarvitaan nopeampaa rakennuksen kuivausta.

Näin se käy

Sähkölämmittimen TDS 120 R lämpötila voidaan säätää tarpeen mukaan ja portaattomasti integroidulla termostaatilla, ja lämmitysteho voidaan nostaa kaksiportaisesti maksimiin asti. Puhallinta voidaan käyttää myös ilman kierrättämiseen ilman lämmitystä. Sähkölämmittimessä on jatkuvan käytön turvana ylikuumenemissuoja ja puhaltimen moottorin lämpökatkaisin. Puhaltimen jälkikäynti jäähdyttää osia myös lämmityksen katkaisemisen jälkeen. Laadukkaiden korroosiosuojattujen teräksisten lämmityselementtien suojana on täyssinkitty maalattu teräspeltikotelo, ja tukevan kuljetustelineen kuulalaakeroidut pyörät helpottavat kuljettamista.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • moniportainen lämpötilan säätö ja kaksi lämmitystehoa
  • integroitu termostaatti pitää lämpimän ilman virtauksen tasaisena
  • ylikuumenemissuoja
  • puhallinmoottorin lämpösuoja

Sähkölämmitin TDS 120 R – budjettioptimoitu ratkaisu ammattilaisille

Tilaa jo tänään sähkölämmitin TDS 120 R ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 599,94 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*