Ilmankuivain TTK 50 E –jälleen saatavana

banner_TTK50E_banner

TTK 50 E oli pidemmän aikaa loppuunmyyty – nyt se on kaikkine tunnettuine etuineen jälleen saatavilla! Muuttumaton käytännöllinen ulkoasu. Vaikuttava kuivausteho. Selkeät ohjauspainikkeet, jotka tekevät laitteesta erittäin helppokäyttöisen. Ja mikä parasta: se palaa valikoimaamme supertarjouksessa…

Huomaamattomaksi suunniteltu ulkonäkö tekee TTK 50 E -kuivaimesta klassikon. Se sopii hyvin jokaiseen tilaan. Kosteutta kohtaan TTK 50 E on armoton; se nimittäin poistaa sitä ilmasta jopa 16 litraa päivässä. Tehokas laite on myös ilahduttavan hiljainen, joten se sopii ihanteellisesti pieniin, enintään 30 m² kokoisiin asuintiloihin. Vielä muutama sananen ilmankuivaimen erityisen helppokäyttöisistä ohjauspainikkeista: aseta laite paikoilleen, käynnistä, valitse kuivausteho, valmis – tähän ei oikeastaan olekaan muuta lisättävää!

Näin se toimii

Tämän helpommalla et voi enää päästä: valitse haluttu kuivausteho, ja valmista tuli. TTK 50 E:n voit halutessasi asettaa toimimaan automaattisesti hygrostaatin ohjaamana. Kun haluttu kosteusarvo on saavutettu, laite sammuu itsestään ja säästää näin energiaa. Se käynnistyy jälleen, kun arvo muuttuu. Laitetta voidaan tietenkin käyttää myös jatkuvasti, sillä TTK 50 E:ssä on kestävä kiertomäntäkompressori, joka mahdollistaa pienten, lämmitettyjen kellaritilojen sekä asuin- ja työhuoneiden jatkuvan, luotettavan kuivauksen.

Vesisäiliön täyttymisestä varoittava valo sekä laitteen automaattisesti pysäyttävä ylitäyttymissuoja varmistavat laitteen käytön ilman valvontaa. Olemme varautuneet myös siihen, että vesisäiliötä ei olla tyhjentämässä säännöllisesti: ylimääräisen letkuliitännän kautta lauhdevesi voidaan johtaa suoraan viemäriin. Kantokahvat ja rullat helpottavat ilmankuivaimen siirtämistä huoneesta toiseen tarpeen mukaan!
TTK 50 E:n tehonotto on 0,25 kW, joten se on yksi markkinoiden vähiten sähköä kuluttavista ilmankuivaimista. TTK 50 E on siis kannattava valinta usein toistuvaan tai jatkuvaan käyttöön.

Viisi erityisen hyvää etua:

  • automaattinen hygrostaattiohjattu ilmankuivaus
  • suuri kosteudenpoistoteho lämmitetyissä tiloissa
  • erittäin hiljainen käyntiääni
  • mahdollisimman helppokäyttöinen
  • pieni energiankulutus

Huomaamaton ulkonäkö. Vahva kuin karhu. Superedullinen tarjous.

Kuulostaako hyvältä? Todellisuudessa vielä parempi! Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 50 E, normaalisti 208,34 €, nyt vain 149,94 € sis. alv. nyt Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*