AirgoClean-ilmanpuhdistimet – huipputekniikkaa hienopölyä vastaan

banner_AirgoClean-_banner

Epidemiologit pitävät hienopölykuormituksen ja sydän- ja verenkiertoelinsairauksien sekä hengitysvaikeuksien välistä yhteyttä kiistattomana. Hienopöly voi olla peräisin auton moottoreista, voimaloista tai savukkeista. Uusi AirgoClean-ilmanpuhdistin poistaa kaiken pölyn, olipa sen lähde – tai hiukkaskoko – mikä hyvänsä …

Saksassa lukuisat ympäristönmittausasemat rekisteröivät toistuvasti hienopölypitoisuuden huippulukemia. Nyt tunnetut tiedemiehet ja epidemiologit arvelevat jopa, että hienopöly aiheuttaa paitsi allergioita, myös hermosolujen rappeumasairauksia, kuten Alzheimerin tai Parkinson tautia. Huomio kohdistuu erityisesti tupakansavuun: jopa passiivisen tupakoinnin aiheuttama kuormitus on kymmenen tai peräti sata kertaa suurempi kuin liikenteen pölypäästöt. Näihin mikrometrin kokoisiin, mutta sitäkin vaarallisempiin ilmanlaadun tuhoajiin tehoaa vain huipputekniikka, kuten uudet AirgoClean-ilmanpuhdistimet. Niissä on erityisen tehokas True HEPA -suodattimen ja aktiivihiilisuodattimen yhdistelmä, joka puhdistaa asunnon tai toimiston ilmasta pienimmätkin hiukkaset, kuten hieno- ja huonepölyn, ja samalla poistaa häiritsevät hajut.

AirgoClean -ilmanpuhdistimet poistavat 99,97 % hienopölystä 0,3 mikrometrin hiukkaskokoon asti

Tehokkaat AirgoClean-ilmanpuhdistimet imevät ilmaa etupuolelta ja antavat sen virrata kahden peräkkäisen suodatinjärjestelmän läpi. Aktiivihiilisuodatin toimii esisuodattimena hajuille ja karkeammalle huonepölylle, minkä jälkeen poikkeuksellisen tehokas True HEPA -suodatin poistaa 99,97 % hieno- ja siitepölystä, allergeeneista sekä homesienistä aina 0,3 mikrometrin kokoon saakka. Laadukas suodatintekniikka ei käytä ionisointia eikä haitallista otsonia. AirgoClean-laitteet määrittävät itsenäisesti ilman likaisuusasteen pöly- ja VOC*-päästöjä varten integroiduilla sensoreilla. Voit antaa molempien laitteiden työskennellä täysin automaattisesti energiaa säästävästi tai säätää kolminopeuksista puhallinta ohjaustaulusta tai kaukosäätimestä.

Jokaiseen huonekokoon sopiva AirgoClean-ilmanpuhdistin

Kumpikin laite tuottaa puhdasta ja raikasta hengitysilmaa napin painalluksella. AirgoClean 105 S sopii enintään 30 m² kokoisiin tiloihin, AirgoClean 205 S on suunniteltu jopa 70 m² kokoisiin tiloihin. AirgoCleanin digitaalinäytöstä näet ilman laadun kullakin hetkellä sekä suodattimien vaihdon tarpeen. Sen lisäksi molemmissa AirgoClean-laitteissa on ajastintoiminto ja yökäyttö.

Puhdasta, pölytöntä ilmaa kotiin ja toimistoon

Uudet ilmanpuhdistimet poistavat terveydelle haitallisen hieno- ja huonepölyn, siitepölyn, allergeenien ja eläinten karvojen yhdistelmän sekä lievät ja keskivoimakkaat hajut. Tilaa jo tänään ilmanpuhdistin AirgoClean 105 S, normaalisti 372,00€, nyt vain 179,95 € sis. alv. ja/tai ilmanpuhdistin AirgoClean 205 S, normaalisti 496,00 €, nyt vain 229,95 € sis. alv. – Trotecin verkkokaupasta.

 

*Mitä VOC tarkoittaa?
VOC (volatile organic compounds) tarkoittaa aineita, jotka höyrystyvät helposti jo matalissa lämpötiloissa – muuttuvat siis kaasumaisiksi – ja kuormittavat siten ilmaa.
Sisätiloissa on monia VOC-lähteitä, esimerkiksi lattianpäällysteet ja -pinnoitteet, maalit ja lakat, tiivisteaineet ja liimat, huonekalut ja matot. VOC-pitoinen sisäilma voi sairastuttaa pysyvästi. Tällöin puhutaan ”sairas rakennus -oireyhtymästä”, eli Sick-Building-Syndrom.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*