Mukavuusilmankuivain TTK 26 E: edustaa erinomaisten tehoarvojensa ansiosta luokkansa ilmankuivaimien huippua – taas satavana

Nyt kun ravintolat ovat vielä suljettuina, monissa kotikeittiöissä käy aikamoinen tohina. Ja herkullisten ruokien lisäksi niissä tuotetaan melkoiset määrät höyryä. Jos lisäksi myös kylpyhuonetta käytetään ahkerasti wellness-keitaana, herää kysymys, eikö osa kosteudesta yksinkertaisesti imeydy seiniin jatkuvasta tuuletuksesta huolimatta. Jos ilmankosteus ylittää kriittisen 60 prosentin rajan, terveydelle vaarallisen homeen muodostuminen on käytännössä väistämätöntä. Vihdoin jälleen saatavana olevan mukavuusilmankuivaimen TTK 26 E avulla kuivaat kotisi huoneet nopeasti – ja huolehdit samalla myös optimaalisesta sisäilmasta.

Käyttämällä TTK 26 E -mukavuusilmankuivainta varmistat terveyden kannalta suositeltavan kuivat, ja siten yleensä myös homeettomat olosuhteet – etenkin kriittisissä tiloissa, kuten kylpyhuoneissa, makuuhuoneissa ja usein laiminlyödyissä kellarihuoneissa. TTK 26 E:n puolesta puhuvat myös kestävä tekniikka ja erinomaiset tehoarvot – laitteen kuivausteho on jopa 10 litraa päivässä, ja se sopii ihanteellisesti enintään 15 m² kokoisten huoneiden ilmankuivaukseen. Kuten näet, laite ei saa lisäpisteitä pelkästään puhuttelevasta muotoilustaan.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 26 E …

  • on käyttömukavuuden takaamiseksi varustettu kaikilla ominaisuuksilla, joiden ansiosta laitteen voi jättää ilman valvontaa kuivauksen ajaksi: elektroninen sulatusautomatiikka, varoitusvalo vesisäiliön ollessa täynnä ja ylitulvimissuoja automaattikatkaisulla.
  • mahdollistaa jatkuvan käytön ilman valvontaa myös tiloissa, joissa vesisäiliön manuaalinen tyhjennys ei aina ole mahdollista, kuten lämmitetyissä kellaritiloissa tai mökillä. Laite sisältää myös erillisen integroidun liitännän, josta kondenssivesi voidaan johtaa kätevästi letkulla suoraan viemäriin.
  • mahdollistaa kiertoilma-sulatusautomatiikkansa ansiosta käytön jo 5 °C:n huoneenlämpötilasta alkaen.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • sisältää helposti irrotettavan ilmansuodattimen, johon nukka ja eläinten karvat kertyvät. Suodattimen voi pyyhkiä puhtaaksi tai pestä helposti.
  • on varustettu käyttöpaikan vaihtoa helpottavalla kantokahvalla ja käyttömukavuutta parantavalla kaapelikelalla.

Mukavuusilmankuivain TTK 26 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TK 26 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 197,93 €, nyt vain 89,27 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*