Ilmankuivain TTK 171 ECO: erittäin edullinen ja äärimmäisen tehokas, myös onteloiden kuivaus painetuuletuksella – jälleen saatavana

Uuden vuoden huipputarjous rakennusyritykselle ja vesivahinkojen saneeraajille: ammattikäyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 171 ECO vihdoin saatavana! Järjettömään edullisteen hintaan, luonnollisesti kaikille tarjouksia etsiville ammattikäyttäjille. Hygrostaatin ohjaama automatiikka mahdollistaa kuivaimen käytön kaikkialla – esimerkiksi rakennustyömaiden, olo-, makuu-, suihku- ja kellaritilojen, kodinhoitohuoneiden, loma-asuntojen, matkailuvaunujen, veneiden kuivaamiseen ja yhtälailla varastojen, arkistojen, laboratorioiden, autotallien, kylpy-, pesu- ja pukeutumishuoneiden pitämiseen jatkuvasti kuivana.

Tehokkaan kuivaimen TTK 171 ECO hygrostaatin ohjaama automatiikka pitää varastohallien ilmaston optimaalisena, kuivaa rakenteet käden käänteessä ja on tietenkin vesivahinkosaneeraajien paras valinta. Tehokas laite vakuuttaa suurellaan kuivaustehollaan 52 litraa 24 tunnissa, jopa 90 m² tai 230 m³. kokoisissa tiloissa. Ja mikä parasta: Ammattikäyttöön tarkoitetussa ilmankuivaimessa on erityinen painetuuletin, joten laitetta voidan käyttää myös kohdennettuun kuivan ilman puhallukseen tai onteloiden kuivaamiseen.

Edut yhdellä silmäyksellä – ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 171 ECO …

  • hygrostaattiohjattu ilmankuivain pitää välille 20–90 % asetetun tavoitearvon automaattisesti tasaisena. Kun arvo ylittyy, laite pysähtyy ja käynnistyy automaattisesti uudelleen, kun arvo alittuu.
  • Ilmaletkuliitäntä paikalliseen kuivan ilman syöttöön tai onteloiden kuivaamiseen. Radiaalipuhallin tuottaa 3,2 MPa ilmanpaineen ja syöttää kuivaa ilmaa poistoaukkoon liitettyä letkua ilmaletkua pitkin kosteisiin onteloihin.
  • Kuivaa jatkuvassa käytössä huoneilmaa jatkuvasti – ja kondensaatin poistoletkun liitäntä mahdollistaa rakennuskohteiden ammattimaisen kuivaamisen myös ilman valvontaa.
  • on varustettu helposti puhdistettavalla ohjauspaneelilla, jossa on kaikkien toimintojen digitaalinen näyttö – mukaan lukien huoneen suhteellisen kosteuden nykyinen arvo – nopeaa käyttöönottoa varten. TKK 171 ECO:n ohjauspaneeli on ehdottoman selkeä ja helppokäyttöinen.
  • kätevä ajastintoiminto estää turhan käynnin ja mahdollistaa yksilöllisesti mukautetun ilmankuivauksen.
  • järjestelmässä on muistitoiminto, joka käynnistää sen odottamattoman sähkökatkoksen jälkeen aikaisemmin valituilla asetuksilla heti, kun sähköä on jälleen käytettävissä.
  • kuljetusvaunumallin vankka teräsrakenne, otetanko, tartuntasyvennykset ja suuret pyörät helpottavat laitteen kuljettamista hankalassakin maastoissa ja portaikoissa.

Ilmankuivain TTK 171 ECO ammattikäyttöön – Trotecin merkkilaatua.

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivan TTK 171 ECO ammattikäyttöön ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 688,20 €, nyt vain 499,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*