Ilmankuivan TTK 166 ECO ammattikäyttöön: kustannuksiltaan edullinen ja erittäin luja kuivausratkaisu poistaa 52 litraa 24 tunnissa – jälleen saatavana

Vuosi alkaa hyvin! Sillä tehokkaalla ilmankuivaimella TTK 166 ECO, joka on jälleen saatavana, kuivataan sekä kosteita rakenteita että kokonaisia tiloja vesivahinkojen jälkeen. Tehopaketti vakuuttaa 52 kuivaustehollaan 24 tunnissa – myös pienissä lämpötiloissa. Siten voidaan välttää tarvittavasta kuivauksesta seuraavat rakennusprojektin suuret viivästykset ja samoin homeen muodostuminen vesivahingon jälkeen.

TTK 166 ECO on erityisen taloudellinen ammattikäyttäjien tyypillisiin kosteudenpoistotehtäviin.  Näet ilmankuivaimen suuresta digitaalinäytöstä tilan ajantasaisen ilmankosteuden ja lämpötilan sekä valmiustilassa että kosteuden poiston aikana. Tehokas ammattilaiskuivain vakuuttaa sekä kompakteilla mitoillaan että kosteudenpoistotehollaan 52 l/24 h enintään 90 m² tai 230 m³ kokoisista tiloista.

Edut yhdellä silmäyksellä – ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 166 ECO …

  • hygrostaattiohjattu automaattitoiminto mahdollistaa ongelmattoman kosteudesta riippuvan kuivauksen. Tilan haluttu suhteellinen ilmankosteus voidaan esivalita 1:n askelin välillä 10 %–95 %.
  • muistaa tilan halutun suhteellisen ilmankosteuden lyhyiden sähkökatkosten aikana muistitoiminnon ansiosta. Kun virransyöttö palautuu, TTK 166 ECO käynnistyy automaattisesti.
  • laitteen ominaisuuksia täydentää ajastintoiminto, jossa on kytkentä- ja sammutusajan esivalinta, 7 litran vesisäiliö sekä automaattinen sulatuksen ilmaisin.
  • soveltuu täydellisesti pitkäkestoiseen valvomattomaan kuivauskäyttöön ulkoisen kondenssiveden poistoliitännän ja lisävarusteena saatavan kondenssivesipumpun ansiosta.
  • antaa kylmäaineena käytetyn propaanin (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • näkyy hyvin rakennustyömaalla silmiinpistävän punaisen värinsä ansiosta. Kuljetuskahvalla ja suurilla pyörillä varustetun vaunurakenteen ansiosta TTK 166 ECO -ilmankuivainta on helppo liikutella myös usein hankalissa rakennustyömaaympäristöissä. Käytännöllinen kaapelipidike laitteen takaosassa mahdollistaa virtajohdon turvallisen säilyttämisen kuljetuksen ja varastoinnin aikana.
  • on varustettu tehokkaalla kiertomäntäkompressorilla, joten sitä voidaan kuljettaa ja varastoida missä tahansa asennossa.

Ilmankuivain TTK 166 ECO ammattikäyttöön – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ammattikäyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 166 ECO ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 613,80 €, nyt vain 419,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*