Otsonidesinfektori Airozon® 28 ECO_jälleen saatavana Ammattilaisratkaisu hajujen neutralointiin sekä pintojen ja sisäilman desinfiointiin – jälleen saatavana

 

Monet epämiellyttävät hajut imeytyvät tekstiileihin ja kalusteisiin niin syvälle, että toistuva tehokas tuuletuskaan ei poista niitä. Palveluyrittäjänä tiedät, että bakteerittomat, raikkaalta tuoksuvat sisätilat myyvät selvästi paremmin. Siksi otsonidesinfektorin Airozon® 28 ECO Trotecilta tulisi olla yrityksen omaa siivouskonenkalustoa. Otsonikäsittely nimittäin mahdollistaa epämiellyttävien hajujen tehokkaan poisto lisäksi mikro-organismien, esimerkiksi bakteerien, homeitiöiden tai virusten, eliminoinnin pinnoilta ja sisäilmasta.

Isännöitsijät, autokauppiaat, autovuokraamot tai venevuokraamot tietävät kaikki, miten pahat tja pahimmat hajut vahingoittavat liiketoimintaa. Taksiautoilijat, joiden on siivottava juopuneiden matkustajien mahan sisältöä, tai hotellipäälliköt poistaessaan vieraiden sisäsiistiksi väitettyjen lemmikkien jätöksiä. Niihin tehoaa Airozon® 28 ECO:n neliportaisesti säädettävä otsonointiteho, joka neutraloi tehokkaasti hajut huoneissa tai ajoneuvoissa ja desinfioi sisäilmat sekä pinnat. Hygieniapalvelu ja hajuton raitis ilma, joita yöpyjät ja matkustajat arvostavat.

Edut yhdellä silmäyksellä – otsonidesinfektori Airozon® 28 ECO …

  • tuottaa sähköpurkauksella sisäilman hapesta otsonia (O3) – yksi maailman tehokkaimmista luonnollisista sterilisaattoreista. Palveluyrittäjät luottavat tästä syystä otsonin hajunpoistovaikutukseen.
  • käytetään esimerkiksi hotellihuoneiden, vuokramökkien tai muiden majoitustilojen sekä saniteettilojen sterilisointiin ja hajun neutralointiin. Tai mikro-organismien ja virusten eliminointiin pinnoilta ja sisäilmasta. Ja tietenkin autojen, asuntovaunujen tai veneiden sisäilman puhdistamiseen ja pintojen desinfiointiin.
  • toimii itsestään ja ilman valvontaa suljetussa tilassa. Kätevä kompakti laite sammuu automaattisesti, kun valittu otsonointiaika on päättynyt. Otsonoinnin jälkeen kestää noin 30 minuuttia, kunnes tilan otsoni hajoaa hapeksi. Tila on siksi tuuletettava hyvin käsittelyn jälkeen tai tilaan menoa on odotettava 30 minuuttia.
  • neliportaisesti säädettävä otsoniteho 7 000–28 000mg/h sekä ajastimella säädettävä käsittelyaika 0–135 minuuttia. Otsonipitoisuus on suuri, joten haun neutralointiin tarvitaan ilahduttavan lyhyt aika. Sitkeimmät hajut, esimerkiksi voihappo, virtsa ja aminohapot, poistuvat jo muutaman tunnin kuluttua.
  • selkeä LED-paneeli sisältää kaikki merkkivalot, ja käytännöllinen kaukosäädin mahdollistaa käynnistämiseen vaikeapääsyissä kohteissa tai käsiteltävä tilan ulkopuolella.
  • soveltuu käytännössä kaikkiin kohteisiin – pistorasia riittää – ja tehoaa myös hankaliin paikkoihin, joihin ei usein päästä mekaanisilla menetelmillä.

Otsonidesinfektori Airozon® 28 ECO ammattikäyttöön – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään otsonidesinfektori Airozon® 28 ECO ammattikäyttöön ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 613,80 €, nyt vain 449,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*