Ilmankuivain TTK 122 E – vihdoin jälleen saatavilla!

TTK_122_E

Laadukas kuumakaasusulatusautomatiikka, energiaa säästävä hygrostaattiohjattu kuivauskäyttö, mukava SuperDry-toiminto – TTK 122 E:ssä on kaikki nämä ja monta muuta ylivoimaista toimintoa, joten se myytiin nopeasti loppuun. Samasta syystä TTK 122 E on jälleen saatavilla! Mikä parasta: lyömättömään hintaan …

Se saa aikaan: TTK 122 E:n suurin kuivausteho on 40 litraa päivässä, joten se soveltuu noin 140 m2 kokoisiin tiloihin. Kondenssikuivaimessa on laadukas kuumakaasusulatusautomatiikka, joten sitä voidaan käyttää myös lämmittämättömien kellari- tai varastotilojen kuivaukseen ja pitämiseen kuivina. Tässä laitteessa ei ole elektronisten sulatusjärjestelmien aikaohjattuja sulatustaukoja, jolloin kosteutta ei poisteta. Kuumakaasusulatusautomatiikkaa käyttävät ilmankuivainten, kuten TTK 122 E, kuivausteho on 5-15 °C lämpötila-alueella jopa 30 % suurempi – mutta kompressorin teho tai kW-kapasiteetti on sama.

Näin se toimii

Automaattinen hygrostaattiohjattu kuivauskäyttö sisältää tosiaikaisen kosteuden esivalinnan, eli haluttu ilmankosteus voidaan asettaa suoraan digitaalinäytöstä. Tämä säästää energiaa, sillä hygrostaattiohjaus pysäyttää laitteen automaattisesti, kun kosteusarvo saavutetaan, ja käynnistää sen jälleen, kun arvo alkaa nousta. Huoneilman lämpötila ja kosteus voidaan lukea TTK 122 E:n näytöstä, kun laite toimii. Voit valita täysautomaatikan sijasta erityisen käytännöllisen SuperDry-toiminnon nopeaan tekstiilien kuivaukseen, kuten kosteuden poistamiseen märästä pyykistä, vaatteista tai matoista.
TTK 122 E vakiovarusteisiin kuuluvat myös täyden vesisäiliön varoitusvalo, ylitäyttösuoja ja pysäytysautomatiikka sekä uudelleen käytettävä ja helposti puhdistettava ilmansuodatin. TTK 122 E sisältää myös integroidun letkuliitännän ja letkun, jolla kondensaatti johdetaan suoraan pois. Tämä ominaisuus on tarkoitettu jatkuvaan valvomattomaan käyttöön esimerkiksi vapaa-ajanasunnoissa tai veneissä.
Luja ruostumaton teräskotelo, kumirenkaiset kääntyvät pyörät ja kummallekin puolelle asennettu kädensijat helpottavat TTK 122 E:n kuljettamista – tärkeä edellytys, kun laitetta siirretään työmaalta toiselle tai käytetään vesivahinkojen kuivaukseen

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ammattilaatuinen kuumakaasusulatusautomatiikka
  • suuri kosteudenpoistoteho myös lämmittämättömissä tiloissa
  • automaattinen hygrostaattiohjattu ilmankuivaus ja kosteuden esivalinta
  • SuperDry-toiminto tekstiilien nopeaan kuivatukseen

TTK 122 E todella edulliseen hintaan – säästät täsmälleen 500 euroa ja yhden sentin!

Älä viivyttele – ensimmäiset laitteet ovat jo matkalla asiakkaille: Tilaa ilmankuivain TTK 122 E jo tänään tarjoushintaan normaalisti 849,95 €, nyt vain 349,94 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*