Ilmankuivain TTK 100 E – jälleen saatavilla!

ilmankuivain

Trendikäs ilmankuivain myytiin loppuun, koska se oli onnistuneesti muotoiltu ja suorituskykyinen. Nyt se on ollut jälleen vähän aikaa saatavilla, mutta rehellisesti sanoen: Ei jatkuvasti – sillä tämän luokan hyvin muotoiltujen ilmankuivainten kysyntä on keskeytymätön. Lisäksi julkaistaan uusi tuotevideo TTK 100 E: stä, mikä luonnollisesti voimistaa kysyntää vielä lisää … Siksi ainoa rehellinen suositus voi olla: Osta nyt!

Tyylikäs muotoiltu ja paljon muuta: TTK 100 E:n kosteudenpoistoteho on 30 litraa vuorokaudessa, joten se pitää enintään 90 m² kokoiset tilat luotettavasti kuivana. Laite on siksi ihanteellinen ilmankuivain suuriin asuntoihin ja toimistoihin, mutta myös lämmittämättömiin harraste- ja kellaritiloihin.

Edut lyhyesti – ilmankuivan TTK 100 E

  • vakuuttaa mukavalla ja samalla helpolla käytettävyydellään. Valitse haluttu ilmankosteusarvo digitaalinäytöstä, josta näet myös tilan ilman lämpötilan ja ilmankosteuden. Integroitu hygrostaatti toteuttaa tavoitteen täysin automaattisesti ja säätää itsestään kompressorin ja kaksinopeuksisen puhaltimen tehoa.
  • auttaa säästämään tehokkaasti energiaa. Hygrostaatti valvoo jatkuvasti suhteellista ilmakosteutta. Arvon ylittyessä laite aktivoituu automaattisesti ja heti kun haluttu kosteusarvo saavutetaan, kompressori pysähtyy automaattisesti ja energiaa säästäen.
  • myös vaihtoehtoisia käyttötapoja. Voit sovittaa ilmankuivaimen käyttöajan omiin tottumuksiisi ajastimella tai antaa laitteen toimia jatkuvasti ilman valvontaa. Sillä kondensoitunut vesi voidaan poistaa integroituun tyhjennysliitäntään kiinnitetyllä letkulla.
  • sisältää luokkansa mukavat ominaisuudet. Merkkivalo ilmaan vesisäiliön tyhjennystarpeen. Ylitäyttösuoja ja automaattinen pysäytys varmistavat sen, että mitään ei tosiaan juokse yli. Laitteessa on käytännöllinen esiin kääntyvä otetanko sekä pyörät, joten sen saa siirrettyä mukavasti käyttöpaikasta toiseen.
  • soveltuu myös allergikoille. Helposti puhdistettava ilmansuodatin on hyvin käsillä. Se suodattaa eläinten karvat, nukan, untuvanpölyn ja torjuu bakteerien kasvua.

Ilmankuivain TTK 100 E – tarjoushälytys, älä viivyttele pitkään!

Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 100 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 364,65 €, nyt vain 219,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*