Ilmankuivain TTK 71 E – jälleen saatavana

Ilmankuivain

Ilmankuivain TTK 71 E on taas vallannut asiakkaidemme sydämet miellyttävän muotoilunsa ja erinomaisen teknisen varustuksensa ansiosta. Juuri tämä laite oli taas kerran loppuunmyyty – nyt toimitustauko on ohi! Tämä ajattoman tyylikäs katseenvangitsija ei ole ainoastaan pidetty asiakkaiden keskuudessa, vaan se myös toimitetaan kotiin uskomattoman edulliseen hintaan. 

Jos haluat saada ehdottoman luotettavan ilmankuivaimen TTK 71 E, ota yksi seikka huomioon: Älä odota liian kauan ennen tämän huippuilmankuivaimen tilaamista.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 71 E

  • Modernia ilmankuivaustekniikkaa käyttävän laitteen suurin kuivausteho on 24 litraa päivässä ja se pitää pienet, alle 50 m² kokoiset tilat kuivana. Laite soveltuu täydellisesti pienten asuin- ja toimistotilojen pitämiseen kuivana.
  • On helppokäyttöinen – vaimean, elektronisen hygrostaattiohjauksen ansiosta. Säädä ilman kosteus halutuksi tosiarvosäätimellä, joka on helppohoitoisessa kalvonäppäinohjaustaulussa . Kun säädetty arvo ylittyy, laite käynnistyy automaattisesti ja pysähtyy itsestään, kun haluttu kosteus on jälleen saavutettu.
  • sisältää kaikki toiminnot, jotka takaavat turvallisen toiminnan. Niitä ovat esimerkiksi sulatusautomatiikka, säiliön täyttymisen merkkivalo, ylitäyttösuoja ja automaattinen pysäytys sekä ulkoisen kondensaattiputken liitäntä, joka mahdollistaa valvomattoman käytön esimerkiksi vapaa-ajan asunnossa.
  • on optimaalisesti varusteltu mukavaan käyttöön. Laitteen toiminta-ajan voit säätää ajastimella yksilöllisten tottumustesi mukaan. Samoin ilman kierto voidaan säätää optimaalisesti jokaiselle huonetyypille, sillä TTK 71 E:ssä on kaksinopeuksinen puhallin ja portaattomasti säädettävä ulospuhallussuunta.

Ajattoman tyylikäs ilmankuivain TTK 71 E sulautuu harmonisesti jokaiseen asuin- ja työympäristöön. Liukumattomat kumijalat pitävät laitteen tukevasti paikallaan, vaimentavat käyntiääniä ja mahdollistavat miellyttävän näin miellyttävän hiljaisen kosteuden poiston huoneista.

Ilmankuivain TTK 71 E = hieno tekniikka, tyylikäs ulkonäkö, houkutteleva hinta

Kolme hyvää syytä varmistaa huipputuotteemme oikeaan aikaan: Tilaa ilmankuivain TTK 71 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 302,13 € nyt vain 139,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*