Ultraääni-ilmankostutin B 2 E: vähentää infektioriskejä ja auttaa yhdessä integroidun aktiivihiilisuodattimen kanssa pysymään terveempänä syksyllä.

Lämmityskausi alkaa kaikkialla viimeistään syksyllä. Lämmityksen kuivaama ilma aiheuttaa usein hengitystiesairauksia, esimerkiksi yskää ja nuhaa. Kuiva ilma säilöö taudin aiheuttajia ja pitää ne, samoin kuin koronvirukset, pidempään infektoivina. Ultraääni-ilmankostutin B 2 E kostuttaa ilman sitä vastoin optimaalisesti – mikä vähentää bakteereja ja mikro-organismeja ja tulee kehon omaa puolustusjärjestelmää. Uuden 3 in 1 -laitteen ilman kostutus, ilman puhdistus ja tuoksuaromatisointi tarjoavat kaikki syksyn ja talven paremman terveyden ja hyvinvoinnin edellytykset. Pieni mattamusta on lisäksi tyylikkään näköinen.

Optimaalinen ilman kosteus 40 – 60 % vahvistaa kehon hengitysjärjestelmää. Ilmakostutin B 2 E parantaa ilmaa kolmella tavalla: Hygrostaatin säätämä automatiikka tuottaa ultraäänellä virkistävän hienon sumun. Integroitu aktiivihiilisuodatin parantaa havaittavasti sisäilman laatua. Aromihaihdutin aromatisoi ilman haluttaessa eteerisillä öljyillä. Nämä innovatiiviset ratkaisut sekä monet muut toiminnot, esimerkiksi sisäilman kosteuden näyttö värillisillä ledeillä, saavat aikaan terveemmän asuin- ja työilmaston. Tämä moderni ilmankostutin soveltuu erinomaisesti kokovuotiseen käyttöön enintään 30 m² tai 75 m³ kokoisissa asuinympäristöissä ja toimistoissa, lääkärien vastaanotoilla ja hoitotiloissa.

Näin se toimii

Ultraääni-ilmankostuttimessa B 2 E on kookas 4 litran vesisäiliö. Vesisäiliöön täytetty vesijohtovesi muutetaan ultraäänellä raikastavaksi sumuksi ja jaetaan suuttimella huonetilaan. Kolme säädettävää haihdutustehoa ja hygrostaattiohjattu automatiikka mahdollistava jopa 13 tuntia jatkuvan sisäilman kostutuksen – haihdutusteho on jopa 7,2 litraa vuorokaudessa.

Ilmankostutin muuttaa terveellisemmän ilman myös näkyväksi. Hienon näköinen täyttöastenäytön ledien väri muuttuu ilmankosteuden mukaan. Kolme väriä (oranssi, lila ja sininen) ilmaisevat, onko ilmankosteus optimaalinen (40-65 %), liian pieni (< 40 %) tai liian suuri (> 65 %).

B 2 E:n integroitu aktiivihiilisuodatin vähentää ilman epäpuhtauksia (siitepöly, pöly) ja epämiellyttäviä hajuja. Sisäilman on miellyttävän kostutettua, aromatisoitua ja lisäksi puhdistettua. Puhdas ilma, terveempi elämä.

Haluat ehkä suoda itsellesi ja hengitysteillesi modernin ilmankostuttimen integroidun aromaterapian tarjoaman stimuloivan wellnes-kuurin. Kätevä tuoksuöljyhaihdutin muuttaa jo muutaman pisaran eteeristä öljy miellyttäväksi tuoksusumuksi, joka leviää hyvää tekevästi huoneeseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 3 in 1 -ilmankostutin, aromihaihdutin ja aktiivihiilisuodatin
  • ultraäänitekniikalla miellyttävä sisäilmasto ja parempi ilman laatu
  • integroitu tuoksuöljyhaihdutin sisäilman valinnaiseen aromatisointiin
  • sisäilmaa parantava aktiivihiilisuodatin

Ultraääni-ilmankostutin B 2 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ultraääni-ilmankostutin B 2 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,47 €, nyt vain 49,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 41

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*