Varaudu talveen hankkimalla IDE tai IDS öljylämmitin

banner_ide_ids_fi

Kun rakennustyömaalla, työpajalla, varastossa tai kasvihuoneessa seisoo IDE-öljylämmitin, ei haittaa vaikka talvella lämpötila laskee reipaasti nollan alapuolelle.  Uudet valkoiset IDE-öljylämmittimet saapuvat sopivasti marraskuun puolella lämmittämään kylmiä päiviä. Kyseessä on TROTECin uusi öljylämmitin-sarja, joka on taattua EU-laatua, eikä mitään halpatuotantoa Kiinasta. Silti hinta on lyömätön!

Nyt meillä on sitä paitsi käynnissä kuuluisa Top Deal-kampanja: mitä  aikaisemmin tilaat, sitä enemmän säästät. Eli: jos tilaat 25. lokakuuta mennessä, saat öljylämmittimistä 10 prosentin alennuksen jo alennetulle listahinnalle. Mikäli tilaat tämän jälkeen, mutta ennen 31. lokakuuta, saat öljylämmittimestä 5 prosentin alennuksen. Odottaminen siis kannattaa!

 

Taloudellinen, luotettava ja tehokas

Uudet IDE-sarjan öljylämmittimemme sopivat hyvin rakennustyömaille, työpajoihin ja maatalouteen. Ne ovat taloudellisia ja hankintahinnaltaan edullisia. Siellä, missä talvi on kylmä ja vetoinen, kuumentavat laitteemme tehokkaasti  ilmamäärällä, joka on jopa  2.000 m³ tunnissa. Lämmittimissä on sisäänrakennettu polttoöljysäiliö ja nesteen täyttötason näyttö, joten et tarvitse ulkoista polttoainesäiliötä! Sähköinen syttymissuoja, ylikuumenemissuoja sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu palokammio takaavat turvallisen käytön.

Ainutlaatuinen yksityiskohta on ulkoinen termostaatti, jota voit käyttää jopa 25 metrin etäisyydellä laitteesta. Termostaatti on tilattavissa erikseen. Luonnollisesti kaikissa IDE-sarjan öljylämmittimissä on sisäänrakennettu termostaatti, joka säätää lämpötilaa tarpeen mukaan. Termostaatissa on kaksoisnäyttö nimellis- ja hetkellisarvolle.
 

IDS-sarja – rankkaan ammattikäyttöön

IDS-sarjan ammattilaisöljylämmittimet ovat ihanteellisia rakennustyömaille ja varastohalleihin, missä olosuhteet ovat vaativat. Lämmittimien rakenne suojaavat laitteita kovilta sääolosuhteilta ja suurelta määrältä likaa ja pölyä. Laitteita voi myös joustavasti siirtää työmaalta toiselle, mikä tekee niistä sopivia myös vuokrauskäyttöön.

IDS-sarjan öljylämmittimiä voi käyttää huoletta  pitkäaikaislämmityksessä, sillä niissä on myöa sähköinen syttymissuoja, ylikuumenemissuojattu termostaatti ja täysautomaattinen jäähdytys. Kaksoisseinämäinen, suojalakattu runko suojaa pintaa kuumenemiselta, mikä estää palovammoja. IDS- sarjaan ei kuulu ulkoista termostaattia niin kuin IDE-sarjassa, mutta IDS-sarjassa on liitäntämahdollisuus ilmankuljetusletkulle. Näin se mahdollistaa lämmityksen myös pitkien matkojen päästä. Tämän mahdollistaa myös suuri ilmamäärä, joka on 12.500 m³ tunnissa.

Sekä IDE- että IDS-sarjan lämmittimien alla on käytännölliset pyörät, joiden avulla lämmittimiä voi siirtää helposti paikasta toiseen. Öljylämmittimien teho on 19,6 – 211kW.

Varmista nyt “raksallesi“ edullinen öljylämmitin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*