Ilmankuivain TTK 165 ECO kaupalliseen käyttöön: 52 l/24 h poistava laite vesivahinkojen saneeraajille ja kuivausspesialisteille – jälleen saatavana

Ilmankuivain TTK 165 ECO kaupalliseen käyttöön on jälleen saatavana. Se vakuuttaa vesivahinkojen saneeraajat ja kuivausspesialistit kosteudenpoistotehollaan, joka on jopa 52 litraa 24 tunnissa. Kuivausteho on vaikuttava jopa yrityskäytössä – ja sillä voit kuivata perus- ja uudisrakenteita sekä kosteita tiloja 90 m² tai 230 m³ kokoisiin asti erittäin nopeasti. Ammattikäyttöön tarkoitettu laite vakuuttaa monilla käytännöllisillä ominaisuuksilla, optimoidulla hankintahinnaltaan ja lyömättömällä hinta-laatusuhteellaan.

Integroidusta käyntituntilaskurista ulkoiseen kondensaatin poistoon – TKK 165 ECO:ssa on kaikki, mitä ilmankuivaimen tehokkaaseen kaupalliseen käyttöön tarvitaan. Ilmankuivain antaa myös oman panoksensa tehokkaaseen ilmastonsuojeluun. Siinä käytetään CO2-päästöjä aiheuttavan synteettisen kylmäaineen tilalla luonnollista kylmäainetta propaania (R290). Luonnollinen kylmäaine on erityisen ympäristöystävällinen, mutta alentaa myös energiakustannuksia, sillä erinomaiset termodynaamiset ominaisuudet tekevät siitä erityisen energiatehokkaan.

Edut yhdellä silmäyksellä – ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 165 ECO …

  • soveltuu optimaalisesti pitkäkestoiseen valvomattomaan kuivauskäyttöön ulkoisen kondenssiveden poistoliitännän ja lisävarusteena saatavan kondenssivesipumpun ansiosta. Käytön kesto voidaan määrittää tarkalleen integroidun käyttötuntilaskurin avulla – täydellinen ratkaisu kaupalliseen käyttöön.
  • sisältää irrotettavan vesisäiliön, jonka tilavuus on 5 litraa. LED syttyy automaattisesti ja laite pysähtyy, kun säiliö on täynnä.
  • antaa kylmäaineena käytetyn propaanin (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • mahdollistaa ongelmitta siirtymisen työmaalta toiselle ja työskentelyn vaativassa ympäristössä sekä vaikeassa maastossa. Sillä TTK 165 ECO on varustettu lujatekoisella teräsrakenteella, mikä lisäksi vaunumallissa on pyörät ja kuljetuskahva, ja se kestää kovempiakin otteita.
  • tarjoaa erinomaisen kuljetusturvallisuuden laitteen takaosassa olevan käytännöllisen kaapelipidikkeen ansiosta. Koska ammattimainen ilmankuivain on varustettu myös tehokkaalla rullamäntäkompressorilla, huoltoystävällistä laitetta voidaan kuljettaa ja varastoida missä tahansa asennossa.

Ilmankuivain TTK 165 ECO – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa ilmankuivain TTK 165 ECO jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 613,80 €, nyt vain 409,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*