Puutarhatyöt helposti – Trotec-merkkilaatuiselle akkukäyttöiselle ruoho- ja pensasleikkurilla

Puutarhanhoito voi usein olla vaivalloista – tai puhdasta huvia sopivilla työvälineillä. Esimerkiksi akkuruoho- ja pensasleikkuri PGSS 10‑20V Ilahduttavan kevyessä työkalussa vaihdettava pikalukollinen ruoho- ja pensasleikkuriosa. Voit tulevaisuudessa hoitaa vain yhdellä laitteella lähes kaikki kiinteistön- ja puutarhanhoidon leikkuu-, muotoilu- ja hoitotyöt – eri työkalujen jatkuva vaihto kuuluu menneisyyteen. Nyt nauttimaan puutarhatöistä!

Vaihdettava ruoho- ja pensasterän pikalukitus tekee akkuleikkurin PGSS 10‑20V terän todella helpoksi. Työkaluja ei tarvita: Kätevä 10 cm ruoholeikkuri vaihtuu vain yhdellä liikkeellä 20 cm pitkäksi pensasleikkuriksi. Korkealuokkaisesta, lujasta terästä valmistetut terät hiotaan kummaltakin puolelta. Tehokkaasti leikkaavien, pitkäikäisten terien suurin leikkuusyvyys on 8 mm.

Akkupensas- ja ruoholeikkuri PGSS 10‑20V – käytännössä kaikkeen leikkaamiseen puutarhassa

  • Pensaisen ja ruohon leikkaaminen sujuu akkuruoho- ja pensasleikkurilla PGSS 10‑20V kuin, meluttomasti tai ilman epämiellyttävää bensiinin hajua. Yksi painallus riittää ja terä irtoaa vaivattomasti kiinnityksestään. Vain 1 kg painava PGSS 10‑20V:n ergonominen ja mukava softgrip-pinta mahdollista väsymättömän työskentelyyn – pitkäänkin.
  • Ruoho- ja pensasleikkuri on myös turvallinen: Kahvan käynnistyksenesto suojaa laitteen käynnistämiseltä vahingossa. Mukana toimitetut suojukset vähentävät loukkaantumisen vaaraa käsiteltäessä teräviä ruoho- ja pensasleikkureita, ja terät ovat varastoitaessa suojassa lialta ja pölyltä.
  • PGSS 10‑20V toimitetaan normaalisti ilman akkua ja laturia. Uuteen akkuruoho- ja pensasleikkuriin sopivat Trotecin 20 V:n Flexpower-multiakkujärjestelmät, joten voi käyttää muiden Trotec-laitteiden akkuja ja säästää siten tarpeettomia, latauslaitteita ja selvää rahaa, kun ostat laitteita.

Mikäli sinulla ei ole vielä muuta Trotec-sähkötyökalua, voit valinnaisesti hankkia 2,0 Ah tai 4,0 Ah/20 V Flexpower-multiakun helposti lisävarusteena.

Ajankohtainen tarjoussuositus – akkupuukkosaha PRCS 10-20V

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään akkuruoho- ja pensasleikkuri PGSS 1020V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,47 €, nyt vain 39,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Akkupensas- ja ruoholeikkurin PGSS 1020V mukana saa ruohoterän, pensasterän sekä ruoho- ja pensasteräosan suojuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*