Vihdoin syksy! Vihdoin kotiaskareita Edulliset pisto-, puukko- ja käsipyörösahat Trotec-merkkilaatua

Kotona on tekemistä joka miehelle ja naiselle. Syksy on ihanteellista aikaa korjata, parantaa tai kaunistaa talossa ja puutarhassa Ja mikä parasta: Voit aloittaa projektisi, sillä Trotec-merkkilaatuisten sähkötyökalujen valikoima sisältää käytännössä kaiken. Akkuruuvinvääntimistä ja akkupora-ruuvinvääntimistä hiomakoneeseen Tai tänäisessä esimerkissä lyömättömän edulliset pisto-, puukko- ja käsipyörösahat.

Puun ja muiden materiaalien sahaaminen on yksi yleisimmistä tehtävistä kotona ja askarreltaessa. Ihmekö siis, että sähkökäyttöisestä pistosahasta on tullut yksi suosituimmista sähkötyökaluista. Sitä seuraa nikkaroijien suosituimmuusasteikolla puukkosaha. Jokaisen kotinikkarin perusvarusteisiin kuuluu myös käsipyörösaha, jolla voi sahata helposti pitkittäin, poikittain ja viistoon puuta, lastulevyä, keveitä rakennusmateriaaleja tai alumiiniprofiileja.

PJSS-sarjan heiluripistosahat

Jokainen PJSS-pistosahan, akkukäyttöisen, kahvallisen kaapelimallin ja nupillisen kaapelimallin, sahaussyvyys on puuhun 80 mm asti, alumiiniin 12 mm:iin ja metalliin 5 mm:iin asti. Jokaisessa mallissa on terän pikakiinnitys, joten sahanterän vaihto sujuu muutamassa sekunnissa ilman työkaluja. Jalkalevy voidaan kääntää kulmaan sahattaessa 15° portain ilman työkaluja enintään 45° kulmaan. Arat työkappaleet voidaan suojata mukana toimitettavalla muovisella liukukappaleella.

Kaikki PJSS-mallit vakuuttavat portaattomalla iskunopeuden säädöllä ja turvakatkaisimella sekä neliportaisesti säädettävällä heiluriliikkeellä ja hienoleikkaussäädöllä. Kun sisätiloissa on työskenneltävä pölyttömästi, puhallustoiminto voidaan muuttaa poistoimuksi ja pölynimuri voidaan liittää monipuolisen pistosahan poistoimuliitäntään.

  • Akkupistosaha PJSS 11-20V
    Kaapeliton heiluripistosaha on kätevä työvälinen kaikkialla – myös pistorasian puuttuessa. Trotecin PJSS 10-20V:n tehokas moottori saa virtansa vaihdettavasta 20 V akusta. Sen litium-ioniteknologia estää muisti-ilmiön ja purkautumisen itsestään, joten pistosaha on aina toimintavalmis, vaikka se olisi pitkään käyttämättä. Mukana toimitettava pikalatauslaite lataa tyhjän akun täyteen vajaassa tunnissa, ja laitteen kolmen merkkivaloa näyttävät aina akun varaustilan.

    Akkupistosahan PJSS 10‑20V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liittimen pölynimurille, repimissuojan, liukukappaleen, kuusiokoloavaimen, kaksi terää puun sahaukseen, yhden terän metallin sahaukseen ja kuljetuslaukun normaalisti 83,30 €, nyt vain 59,95 €.

  • Pistosaha PJSS 12-230V, kaapeli ja sanka
    PJSS 10-230V sisältää monia käytännön ominaisuuksia, joita tuskin on muissa tämän luokan heiluripistosahoissa. Tasaisesti käyvän, tehokkaan 850 W moottorin, 4-portaisen heiluriliikkeen, iskuluvun elektronisen esivalinnan ja monen muun harkitun yksityiskohdan yhdistelmä tekevät tästä pistosahasta ihanteellisen työkalun ammattilaisten jatkuvaan käyttöön vaativissa projekteissa ja monimutkaisissa kunnostustöissä.PJSS 12-230V:ssä on lisäksi erikseen kytkettävä innovatiivinen laserohjausvalo. Laser projisoi punaisen linjan työkappaleelle ja näyttää tarkasti sahauslinjan, mikä helpottaa sahan ohjaamista vapaalla kädellä sahattaessa pitkin suoraa merkintää. Poikkeamat sahauslinjasta voidaan havaita heti ja korjata.

    Akkupistosahan PJSS 12‑230V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liittimen pölynimurille, repimissuojan, liukukappaleen, kuusiokoloavaimen, kolme terää puun sahaukseen, yhden terän metallin sahaukseen normaalisti 46,83 €, nyt vain 29,95 €.

  • Pistosaha PJSS 13-230V, kaapeli ja nuppi
    Mallissa PJSS 11-230V on myös tärinätön 850 W moottori, 4-portainen heiluriliike, iskuluvun elektroninen esivalinta ja erikseen kytkettävä laserohjausvalo. Trotecin tyypilliseksi nuppipistosahaksi suunnittelema malli on ammattilaisten, kuten puuseppien vanha suosikki. Perinteinen sauvamalli ja nuppi sekä alhaalla sijaitse ohjauskohta helpottavat tämän pistosahan erittäin tarkkaa ohjausta kaarissa, sillä käsi voidaan sijoittaa alas runkoon ja lähelle terää. Nuppimallia ohjataan optimaalisesti kahdella kädellä, mikä tekee mahdollisesti paitsi tarkan kaarien sahauksen myös pitkäaikaisen väsyttämättömän työskentelyn. PJSS 13-230V on kätevä erityisesti sahattaessa pään yläpuolella tai alapuolelta, koska häiritsevää kahvaa ei ole.

    Pistosahan PJSS 13‑230V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liittimen pölynimurille, repimissuojan, liukukappaleen, kuusiokoloavaimen, kolme terää puun sahaukseen, yhden terän metallin sahaukseen normaalisti 57,25 €, nyt vain 34,96 €.

Puukkosahat

Tätä sähkötyökalua kutsutaan eri nimillä: Esimerkiksi sapelisaha, heiluriliikesaha tai osuvasti myös ”ketunhäntäsaha”.Tämä työkalu on nimittäin yhtä yleiskäyttöinen, kuin sille nimen antanut käsikäyttöinen työkalu. Tässä on kuitenkin vahva moottori ja lukuisia nerokkaita lisätoimintoja, joten se on sekä mukava että tehokas käyttää. Trotec tarjoaa tavallisen kaapelimallin lisäksi tehokkaan kaapelittoman vaihtoehdon, jossa on pitkää kestävä 20 V/2 Ah:n litiumioniakku.

  • ”Yleissaha” PRCS 10-850, kaapeli
    Innovatiivinen puukkosaha vakuuttaa 850 W:n tehoisella moottorillaan, joka tuottaa voimakkaat 28 mm syvän heiluriliikkeen. Monipuolisesti säädettävä kahva ja sahanterä on ainutlaatuisen helppokäyttöisiä: PRCS 10‑850:n sahapää voidaan kolmeen asentoon 90° portain. Vapauta, käännä haluttuun työasentoon ja lukitse jälleen turvallisesti. Ja toisaalta terää voidaan sankakahvan ollessa käännettynä kääntää tarpeen mukaan 180°. Nerokas rakenne mahdollistaa sahanterän sahanterän käytännössä jokaiseen haluttuun asentoon, joten yltää mukavasti muuten vaikeaan kohteeseen jopa pään päällä.

    PRCS 10‑850 toimitetaan täysin käyttövalmiina kuljetuslaukussa, mukana kaksi HCS-puusahanterää (10 TPI), yksi HCS-puusahanterä (4 TPI) sekä BIM-metallisahanterä (18 TPI) normaalisti 72,89€, nyt vain 49,95 €.

  • ”Yleissaha” PRCS 10-20V johdoton, 20 V/2 Ah:n Flexpower-moniakku
    Jos johdoton teho, suuri tarkkuus ja mukavuus ovat sinulle sahaustöissä tärkeitä asioita, Trotecin akku-puukkosaha PRCS 10‑20V on varmasti oikea laite käyttöösi. Tehokas ja sitkeä 20 V/2 Ah-litium-ioni-akku takaa pitkään muuttumattomana pysyvän sahaustehon – silloinkin, kun akun kapasiteetti käy vähiin. PRCS 10‑20V sahauspaksuus on puu 100 mm, metalli 8 mm ja alumiini 10 mm. Ja mikä parasta: Voit sahata jokaista materiaalia luotettavasti, sillä iskulukua – siis sahanterän liikkeiden nopeutta – voidaan säätää portaattomasti 0 – 3000 min-1 katkaisimella myös sahauksen aikana.

    PRCS 10 10-20V toimitetaan täysin käyttövalmiina kuljetuslaukussa, mukana 1 h pikalaturi ja yksi HCS-puusahanterä (6 TPI), normaalisti 104,15 €, nyt vain 59,95 €.

Käsipyörösahat

Erittäin yleinen käsipyörösaha on hyvin suosittu. Se eroaa upotussahasta, sillä sahanterä ja moottori on yhdistetty kiinteästi johdelevyyn, ja käsipyörösaha on voimakkaampi ja sahaussyvyys on suuri. Tarjonnassamme on kaksi tehokasta akkukonetta ja tavallinen kaapelikäyttöinen malli.

  • Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 05‑20V:
    Kompakti akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 05‑20V, jonka tyhjäkäyntinopeus on 3150 min-1, on nopea kätevä ratkaisu tarkkaan pitkittäissahaukseen. Puu, muovi tai ei-rautametallit, esimerkiksi alumiini tai kupari – käsipyörösaha tehokkaine Flexpower 20 V -litium-ioniakkuineen soveltuu erityisesti joustaviin sahaustöihin, kun tavallinen käsipyöräsaha on liian suuri.Sahaussyvyys 0 – 28,5 mm säädetään portaattomasti ilman työkaluja laitteen vivulla. Sahanterien vaihto sujuu nopeasti ja turvallisesti, sillä käsipyörösahassa on käytännöllinen karalukko ja turvakytkin.

    Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 05‑20V toimitetaan käyttövalmiina Trotec-työkalussa. Toimitus sisältää 20 V -litium-ioniakun (2,0 Ah), pikalatauslaittee, sahanterän HSS (44 hammasta), TCT-sahanterän (24 hammasta), Timantti-sahanterän, rinnakkaisohjaimen, liittimen pölynimurille ja kuusiokoloavaimen, normaalisti 145,84 €, nyt vain 79,95 €.

  • Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10-20V
    Kun käytät akkukäyttöistä käsipyörösahaa PCSS 10-20V, hyödyt moottorin suuresta tehosta ja tasaisesta nopeudesta myös pitkään työskenneltäessä. Laadukkaan 2 Ah:n premium-merkkiakun täysi teho riittää loppuun asti myös, kun lataus purkautuu. Akkupyörösahalla voidaan sahata joustavasti puuta ja lastulevyä, mutta myös muovia, kevytrakennemateriaaleja tai ei-rautametalleja – aina sopivalla sahanterällä. Sahaussyvyyden ja -kulman esivalinta on mahdollista portaattomasti ilman lisätyökaluja: sahaus on tällöin mahdollista enimmillään 48 mm:n syvyyteen ja enintään 45 asteen kulmassa.

    Akkukäyttöinen käsipyörösaha PCSS 10‑20V toimitetaan kovassa laukussa täysin käyttövalmiina. Toimitukseen sisältyy 18-hampainen HW-sahanterä, pikalaturi, Flexpower-monikäyttöakku 20 V 2 Ah, suuntaisvaste, kuusiokoloavain ja adapteri ulkoista pölynpoistolaitetta varten , normaalisti 104,15 €, nyt vain 69,95 €.

  • Käsipyörösaha PCSS 10-1400
    Ammattikäyttöön suunniteltu käsipyörösaha PCSS 10‑1400 on tehokas ja tarkka – ja kustannuksiltaan edullinen ratkaisu vaativaa sahaukseen. Tehokkaan 1400 W:n moottorin ja elektronisen pehmeäkäynnistyksen, säädettävän nopeuden, suuren enintään 65 mm:n sahaussyvyyden ja enintään 45 asteen kulman yhdistelmä mahdollistaa työn nopean edistymisen ja tarkan jäljen sahattaessa puuta, lastuslevyjä, muovia, keveitä rakennusmateriaaleja tai alumiiniprofiileja. Sahaussyvyys ja -kulma voidaan säätää portaattomasti ilman erillistä työkalua. Säädettävä kierrosluku ja elektronisen säätö pitävät myös kuormitetun sahanterän nopeuden tasaisena.

    Käsipyörösaha PCSS 10‑1400 toimitetaan kovassa laukussa täysin käyttövalmiina. Toimitukseen sisältyy 24- ja 48-hampainen kovametallisahanterä, kaksi nappiparistoa, suuntaisvaste, kuusiokoloavain ja adapteri ulkoista pölynpoistolaitetta varten , normaalisti 88,52 €, nyt vain 54,95 €.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*