UUTTA Design-infrapunalämmitin IR 2200: tekee terassista ja parvekkeesta miellyttävän lämpimän paikan myös viileämpinä päivinä – vihdoin saatavana

Ulkona on vielä epämiellyttävän koleaa. Ainakin liian viileää, jotta voisit nauttia päivisin auringosta terassilla tai parvekkeella. Ja ehdottomasti liian kylmä, jotta siellä voisi istua iltaa mukavassa porukassa. Älä siis hukkaa enää yhtään aikaa, jona voisit nauttia elämästä kodin seinien ulkopuolella. Hanki lämmitin! Hienoa, että moderni design-infrapunalämmitin IR 2200 on jälleen saatavana: pituus 1039 mm, kaksi lämmitystasoa jopa 2200 watin teholla, moderni Low Glare -teknologia ja kaukosäädin. Koska ulkona vietettävä aika on aivan liian arvokasta ollakseen riippuvainen huonosta säästä.

Samantekevää, ovatko kyseessä koleat kevätkuukaudet, viileät kesäpäivät tai jopa syksy ja talvi – trendikkään industrial-tyylinen infrapunalämmitin IR 2200 tuo miellyttävää lämpöä terassille tai parvekkeelle ympäri vuoden. Näin voit käyttää ulkotiloja viileinäkin päivinä tai iltoina ruokailuun yhdessä perheen kanssa, spontaaneihin tapaamisiin ystävien kanssa tai rentoon yhdessäoloon kirkkaan tähtitaivaan alla. 2200 watin vahvuinen lämmitin on omassa elementissään myös ravintoloiden ulkoterasseilla – sillä se soveltuu n. 9 m² – 16 m² kokoisten tilojen lämmittämiseen – ja saa kassan kilisemään huomattavasti reippaammassa tahdissa.

Näin se toimii

Lämmön vaikutusta voidaan säätää, sillä IR 2200:n kaksi lämpötehoa 1100 wattia ja 2200 wattia voidaan valita mukana toimitetulla kaukosäätimellä tai sivuun asennetusta käyttökentästä. Moderneimpaan Low Glare -tekniikkaan perustuvat infrapunaputket tuottavat noin 80 prosenttia vähemmän valoa, joten lämmitin ei häiritse ympäröivää ilmapiiriä. Vaikutus terassin tai tarjoilutilan valaistuskonseptiin on kaikkiaan vähäisempi.

Moderni IR 2200 on monipuolinen myös kiinnitysmahdollisuuksiltaan. Toimitus sisältää helppoa kattoasennusta varten koristeellisen vaijerijärjestelmän ja nopeat ruuvikiinnitykset. Mukana toimitetaan samoin seinäkiinnike, johon lämmitin voidaan kiinnittää vaaka- tai pystyasentoon. Seinä- tai kattokiinnityksen 45° kääntyvä nivel mahdollistaa lämpösäteilyn tarkan suuntaamiseen istuin- tai pöytäalueille. Infrapunalämmittimen hyvää tekevän vaikutuksen tuntevat erityisesti allergikot ja henkilöt, joilla on herkät hengitystiet, jotka eivät taatusti halua enää luopua siitä. Puhdas ja kondensoitumaton lämpö syntyy välittömästi ilman pölyä, häiritseviä ääniä ja epämiellyttäviä hajuja, toisin kuin sähkölämmittimien kohdalla.

Kaatosade tai lumi, pölypilvet tai siitepöly eivät haittaa: Suojausluokan IP66 mukainen alumiinikotelo suojaa laitteen tekniikan luotettavasti joka puolelta pölyltä, lialta ja vesiroiskeilta. Luja infrapunalämmitin IR 2200 soveltuu siksi kiinteästi asennettuna myös kattamattomien ulkoalueiden, esimerkiksi terassien, ympärivuotiseen lämmittämiseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • tasainen ja kohdistettu lämmön jakautuminen
  • puhdas, kondensoitumaton, hajuton ja äänetön lämmön tuotto
  • soveltuu allergikoille, koska ei nosta pölyä ilmaan

Infrapunalämmitin IR 2200 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään infrapunalämmitin IRS 2200 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 199,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*