Lämpöpuhallin TFH 20 E: 2000 watin tehon ja termostaattiohjaus varmistavat nopean ja energiatehokkaan lämmön – jälleen saatavana

Syksyn koleus antaa esimakua tulevista talven pakkaspäivistä. Jos haluat varautua kunnolla välikauteen tai tuleviin erittäin kylmiin päiviin, tilaa nopeasti lämpöpuhallin TFH 20 E, joka on jälleen saatavana – niin kauan kuin varastoa riittää! Superkompaktia lämmitintä voi käyttää joka paikassa, kunhan pistorasia on lähellä. Sen kaksiportaisesti säädettävät 2000 wattia lämmittävät asunnot ja toimistot, matkailuvaunut, puutarhavajat tai askarteluhuoneet nopeasti mukavan lämpimäksi. Termostaattisäätö pitää lämpötilan valittuna energiatehokkaasti – ja säästää energiakustannuksia.

Tyylikäs lämpöpuhallin TFH 20 E ja sen trendikäs väri mokka sopivat jokaiseen ympäristöön. Kun lämpöpuhallin on asennettu erittäin vaivattomasti – aseta paikalleen, liitä pistorasiaan, kytke virta – sen portaattomasti säädettävä termostaatti pitää vality lämpötilan tehokkaasti tasaisena. Lämpöpuhaltimella on kaksi lämpötehoa ja puhallin, joten sitä voi käyttää kuumina kesäkuukausina myös viilentämiseen.Tehokas aksiaalituuletin jakaa lämpimän tai viileän ilman nopeasti tilaan.

Edut yhdellä silmäyksellä – lämpöpuhallin TFH 20 E…

  • kaksi lämpötehoa 1000 ja 2000 wattia sekä pelkkä puhallus. Laitteessa on myös puhallin, joten sitä voi käyttää kuumina kesäkuukausina myös viilentämiseen.
  • portaaton termostaatti säätää lämpötilan energiatehokkaasti.
  • on turvallinen: Merkkivalo ja automaattinen virran katkaisu TFH 20 E:n kaatuessa tai ylikuumentuessa varmistavat aina turvallisen käytön.
  • tehokas aksiaalituuletin jakaa lämpimän tai viileän ilman nopeasti tilaan.
  • käytännöllinen kantokahva helppoon kuljettamiseen käyttöpaikkaan – jossa laite seisoo tukevasti pystyssä!

Lämpöpuhallin TFH 20 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään lämpöpuhallin TFH 20 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme nyt vain 20,78 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*