Ilmastointilaite PAC 2610 E: tekniikan ja designin raikas innovaatio – vihdoin jälleen saatavana

Tyylikäs muotoilu yhdistettynä käyttömukavuutta parantavaan tekniikkaan. Erittäin kompakti. Erittäin cool. Ennen kaikkea vihdoinkin jälleen saatavana, sillä ilmastointilaite PAC 2610 E oli yksi viime kesän kysytyimmistä jäähdytyslaitteistamme. Eikä mikään ihme, sillä tämä 3-in-1-laite tarjoaa aina optimaalisen ratkaisun jäähdytykseen, tuuletukseen tai ilmankuivaukseen. Laitteen 2,6 kW:n jäähdytysteho, automaattinen puhallin sekä kolmitasoinen tuuletintoiminto viilentävät kaikki tilat luotettavasti myös helteisellä säällä – pelkällä napin painalluksella!

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö ensi kesänä rikottaisi taas hellerajoja. Kysymys on vain, koska helteet alkavat! Suosittelemme valmistautumaan hyvissä ajoin vuoden ensimmäiseen helleaaltoon: Esimerkiksi tutustumalla tarkemmin tekniikaltaan ja designiltaan ensiluokkaiseen PAC 2610 E -ilmastointilaitteeseemme: 2,6 kW:n jäähdytystehon lisäksi laitteessa on myös kuivaustoiminto ja kolmiportainen tuuletustoiminto, joiden avulla se viilentää kuumat tilat, joiden koko on enintään 85 m³, miellyttävän viileiksi erittäin nopeasti.

Muut edut yhdellä silmäyksellä – ilmastointilaite PAC 2610 E …

  • takaa automaattitilansa ansiosta optimaalisen jäähdytyksen halutun huoneenlämpötilan saavuttamiseksi. Jos puhallintilassa valitaan asetus ’automaattinen’, ilmastointilaite säätää puhaltimen nopeuden ympäristön lämpötilan mukaan.
  • Jopa 1,4 litraa tunnissa kuivaava laite luo miellyttävän ilmaston huoneeseen.
  • vakuuttaa mukavuusominaisuuksillaan, kuten ajastintoiminnolla, joka mahdollistaa aikaohjatun päälle ja pois päältä kytkemisen sekä yötilalla, joka nostaa lämpötilan hitaasti.
  • kaikkia toimintoja, huoneen lämpötilaa sekä kolmitasoista tuuletinta ja automaattista puhallinta voidaan säätää joko IR-kaukosäätimellä tai suoraan ilmastointilaitteen ohjauspaneelin kalvopainikkeilla.

Paikallinen ilmastointilaite PAC 2610 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmastointilaite PAC 2610 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 468,84 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*