CO2-ilmanlaatumittari BZ26: ilmoittaa ilman laadun luotettavasti ’CO2-liikennevaloilla’ ja varoitusäänimerkillä – voidaan käyttää koronan välttämiseen

Koronavirukset kulkeutuvat ilmassa, joten koulutilojen ja lastentarhojen sekä toimisto- ja tuotantoympäristön tuulettaminen oikeaan aikaan kuuluu toimivaan hygieniakonseptiin. Mutta milloin on tuuletettava? Ja kuinka pitkään ikkunat on pidettävä auki? Hallitsematon tuuletus tuhlaa energiaa ja tulee erittäin kalliiksi, tärkeimpiä hyvinvointiimme vaikuttavia ilman laatuparametreja, esimerkiksi CO2-pitoisuutta, sisäilmalämpötilaa ja suhteellista ilman kosteutta kannattaa seura CO2-ilmanlaatumittarilla BZ26.

Ilman CO2-pitoisuus on hyvä tapa päätellä, milloin on tuuletettava avaamalla ikkuna. Siksi CO₂-ilmanlaatumittari BZ26 valvoo luotettavasti sisäilman laatua ja suojaa terveyttä paremmin esimerkiksi luokkahuoneissa, päiväkodeissa, toimistoissa, odotushuoneissa ja neuvottelutiloissa. Luotettava laite valvoo tarkasta tärkeimpiä ilman laatuparametreja

  • CO2-pitoisuus (mittausalue: 400–5000 ppm)
  • Sisälämpötila (mittausalue: -9,9 °C – 60 °C tai 14,18 °F – 140 °F)
  • Suhteellinen ilmankosteus (mittausalue: 20 % RH – 95 % RH)

ja näyttää arvot selkeän ja kolmiportaisesti himmennettävän näytön väreillä erotetuilla alueilla. Hyvinvointi-indikaattorista näet helposti, onko sisäilma ihanteellisella, hyväksyttävällä tai kriittisellä alueella. Voit myös valita näkyvän ja kuuluvan hälytyksen raja-arvojen ylittymisestä.

Näin se toimii

CO2-ilmanlaatumittari BZ26 näyttää ajantasaiset tiedot sisäilman laaduista ja mahdollistaa hallitun tuulettamisen työpaikalla, ryhmätyötilassa tai kaikkialla, missä on monta ihmistä tilassa – tuhlaamatta lämpöä. BZ26:n tukemana tuuletat vain, kun se on todella tarpeen ja vain niin pitkään kuin tarvitaan.

Voit lisäksi lukea samanaikaisesti CO2-arvon, sisälämpötilan, ilmankosteuden, päivämäärän, viikonpäivän ja kellonajan. CO2-kuormitus näytetään liikennevalojen värisillä hymiöillä. Voit myös määritellä CO2:n, lämpötilan ja ilmankosteuden minimi- ja maksimiarvotoiminnon sekä näkyvän ja kuuluvat hiilidioksidihälytyksen vapaasti säädettävällä CO2-raja-arvolla.

Mittalaite toimii sekä verkkovirralla (mukana toimitettava USB-kaapeli) tai samoin mukana toimitettavilla paristoilla (3 x AAA Alkaline, 1,5 V). USB-liitäntää käytettäessä BZ26 mittaa ilman CO2-pitoisuuden kuuden sekunnin välein täysin automaattisesti. Paristoja käytettäessä CO2-arvo on luettava painimalla painiketta ”DOWN”. Kätevä tukijalka ja integroitu seinäkiinnike mahdollistava mittalaitteen vapaan sijoittelun.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • samanaikainen ilman laadun (CO2-pitoisuus), sisälämpötilan, ilmankosteuden, kellonajan, päivämäärän ja hyvinvointi-indikaattorin näyttö
  • integroitu hyvinvointi-indikaattori
  • yksilöllisesti CO2-hälytysraja-arvojen määrittely – näkyvä ja kuuluva varoitussignaali
  • herätystoiminto ja torkkunäppäin

CO₂-ilmanlaatumittari BZ26 – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa CO₂-ilmanlaatumittari BZ26 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaan, normaalisti 93,73 €, nyt vain 59,95 sis. alv:n. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 43

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*