UUSI Konvektori TCH 21 E: 2 000 wattia lämpöä, kolme lämpötehoa, energiaa säästävä termostaattiohjaus – taas saatavana

Syksy tulee väistämättä nykyisistä säätiloista riippumatta. Poliittinen ja taloudellinen tila antavat odottaa epämukavia aikoja, ovat siedettävät, mutta syksystä tulee erityisen kallis, sillä kaasun ja sähkön hinnat ovat nousseet paljon. Nyt on korkea aika torjua kustannusten nousua konvektorilla TCH 21, joka on taas saatavana. Konvektorikin käyttää sähköä lämmittämiseen, mutta takaa pienen kulutuksen, sillä voit integroidulla termostaatilla säästää sisälämpötilan mieleiseksesi.

Siirrettävän konvektorin valittavat 800, 1 200 ja 2 000 watin lämpötehot mahdollistavat enintään 24 m² tai 60 m³ kokoisten tilojen ongelmattoman lämmityksen. Valitse ensin konvektorista TCH 21 E haluttu lämpötila – mukavasti ja portaattomasti sivuun asennetulla termostaatilla. Laitteet älykkäät lämpötilatunnistimet alkavat seurata jatkuvasti lämpötilaa ja säätävät tehon halutun lämpötilan mukaan. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, lämmitin kytkeytyy pois, kunnes lämmitystä tarvitaan taas. Sähköä säästyy ja lämmittimen käyttö on ilahduttavan taloudellista, vaikka energiakustannukset kallistuvat.

Edut kertavilkaisulla – konvektori TCH 21 E …

  • lämmittää nopeasti erilaiset sisäympäristöt, esimerkiksi jos päälämmitys ei toimi tai tarvitaan lisälämmönlähde.
  • älykäs lämpöautomatiikka säätää huoneen lämpötilan täysin automaattisesti ja automaattinen sammutus saavutettaessa tavoitearvo vähentää konvektorin energian kulutuksen minimiin.
  • termostaatin automaattisesti ohjaamat kolme tehoa (800 / 1 200 W / 2 000 W) tuottavat hiljaisesti mukavaa lämpöä, ja joustavaa laitetta voidaan käyttää myös pakkasvahtina.
  • kaksinkertaisen turvallisuuden varmistavat ylikuumenemis- ja kaatumissuoja. Jos konvektori kaatuu vahingossa tai kuumenee liikaa, kun päälle on asetettu varomattomasti vaatteita, virta katkeaa automaattisesti.
  • elegantit kädensijat helpottaa laitteen sijoittelua ja varastointia. Kevyen konvektorin voi kantaa käden käänteessä huoneesta toiseen tai varastoida komeroon. Suuret jalat – mukana asennusvalmiina – pitävät laitteen tukevasti pystyssä.
  • kaikkien TCH‑E‑sarjan konvektorien  tavoin toiminta perustuu tasaiseen konvektiolämpöön. Konvektiolämpö nousee modernisti muotoillusta aukosta ylöspäin ja jakautuu nopeasti koko tilaan. Lämpö leviää tasaisesti kaikkialle, joten yksittäisten alueiden lämpeneminen liikaa tai liian vähän estyy.

Konvektori TCH 21 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 21 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 57,26 € sis. alv:n – nyt Trotec-verkkokaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*