UUSI BE42 True RMS -pihtivirtamittari AC-pihtivirtamittari (400 A) tasa- ja vaihtojännitteen sekä vaihtovirran mittaukseen koskettamatta

Sähköasentajat ja huoltoteknikot voivat mitata uudella True RMS -pihtivirtamittarilla tarkasti teollisuuden ja talotekniikan järjestelmiä myös kytkentäkaappien ahtaissa tiloissa – tarvitsematta katkaista virtapiiriä. Innovatiivisen pihtivirtamittarin ammattikäyttöön tarkoitetut varusteet ja ominaisuudet täyttäjän käyttäjän kaikki toiveet, sillä yleislaitteella voi mitata tasa- ja vaihtojännitteen, vaihtovirran, vastuksen, varokkeiden ja koskettimien jatkuvuuden äänimerkillä, ja diodit voidaan tarkastaa.

Kompakti ja ergonomisesti optimoitu pihtivirtamittari näyttää todellisen suuruuteensa, kun tilaa on vähän ja näkyvyys on rajoittunut. Laitteella voi mitata vaihtovirtoja 400 A:iin asti, ja näyttö ja kaikki käyttöön tarvittavat elementit sekä kapea, leveäksi avautuva pihti kevyesti toimivine avausvipuineen on suunniteltu mukavaan käyttöön yhdellä kädellä. Pölytiiviin pihtivirtamittarin kotelointiluokka on IP40, ja sen iskuilta ja vaurioilta suojaava kumipinta estää luistamisen vahingossa, kun laitteen asettaa viettäville pinnoille.

Näin se käy

Uusi True RMS -pihtivirtamittari BE42 mittaa virran voimakkuuden täysin koskettamatta mittaamalla sähkömagneettisen kentän. Kaapeliliitoksia ei tarvitse avata tai katkaista. Tarkastukset ja huollot sujuvoituvat. Automaattinen virran katkaisu säästää laitteen paristoa. Kaikki mittaustulokset näytetään taustavalaistussa LCD-näytössä. Mittaustapa valitaan mukavasti ja helposti käännettävällä katkaisimella.

Pihtivirtamittarissa on työtä helpottavia toimintoja, esimerkiksi HOLD, MAX-arvon näyttö, pariston tilan näyttö, mittausalueen ylitysvaroitus, sekä työkohteen laajalti valaiseva kätevä LED-valo. NCV-mittausta käytettäessä (jännitteen tunnistus koskettamatta) punainen NCV-LED syttyy heti, kun anturi tunnistaa vaihtojännitteen (min. 110 V~). Kädessä pidettävän mittalaitteen BE42 mukana toimitetaan turvajohdot ja mittauskärjet sekä AAA-paristot.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-merkkinen LCD-näyttö (suurin arvo 9999)
  • kestävä kumipinnoitettu kotelo
  • täyttää kaikki CAT III 600 V mukaiset turvallisuusvaatimukset
  • vaihtovirran mittaus 400 A:iin asti

BE42 True RMS -pihtivirtamittari – edullista merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi True RMS -pihtivirtamittari BE42 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 83,30 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 46

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*