UUTUUS Premium-luokan pyrometrit

banner_tp7_tp10_banner_en(0)

Kaksi huippuluokan yleis- ja tarkkuuslämpömittaria ammattilaisille. Kummankin mittarin lämpötilan mittausalue on laaja, optinen tarkkuus erinomainen ja innovatiiviset toiminnot tekevät pyrometreistä ykkösvaihtoehdon esimerkiksi teollisuuden monipuolisiin kunnossapitotehtäviin.

Sama pätee tietenkin myös pienimuotoisiin huoltotöihin esimerkiksi lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien ammattimaisen ja luotettavan diagnosoinnin yhteydessä.

Infrapunalämpömittarimme ovat aitoa saksalaista teollisuusmutoilua ja mallisuojattuja. Ne ovat 100 % Trotecin itse kehittämiä, muotoilemia ja valmistamia. Niissä yhdistyvät paras käyttömukavuus sekä erottuva ulkoasu ja ergonomisesti miellyttävä muoto. Kumpikin infrapunalämpömittari – sekä TP7 että TP10 – soveltuvat erinomaisesti hankalapääsyisten, kuumien, liikkuvien tai vaarallisten kohteiden lämpötilan mittaamiseen.

Näin se toimii

Premium-pyrometrien pääasialliset erot ovat mittausalueen laajuus ja optinen tarkkuus. TP7:n optinen erottelukyky on 30:1 ja lämpötilan mittausalue -50 °C … +1 000 °C. TP10 ylittää tämänkin arvon, sillä sen lämpötilan mittausalue on -50 °C … +1 850 °C ja sen  optinen erottelukyky on jopa 75:1.

    • Pyrometri TP7
      TP7:ssä on lukuisia käteviä ominaisuuksia, kuten hälytys vapaasti asetettavine raja-arvoineen, jatkuva mittaus, mittaustuloksen pito, maksimiarvon välitys ja näyttö sekä materiaalikohtaisesti säädettävä emissioaste. TP7:n Dual-Laser-ominaisuus on erityisen käytännöllinen, sillä se visualisoi mitattavan alueen koon automaattisesti.
    • Pyrometri TP10
      TP10 tarjoaa edellä lueteltujen ominaisuuksien lisäksi vielä suuremman optisen erottelukyvyn ja laajemman lämpötilan mittausalueen. Muut ominaisuudet vastaavat muutoin TP7 -pyrometriä, mutta TP10 -mallissa on lisäksi integroitu dataloggeri, joka mittaa ja tallentaa jopa sadan mittauspisteen tiedot. Näin sillä voi suorittaa monimutkaisia mittaustehtäviä huoltoa, tarkastusta, analyysia ja dokumentointia varten. TP10 –pyrometrin ammattimaisuuden täydentää vielä mahdollisuus yhdistää infrapuna- ja kosketuslämpötilamittaus, USB-liitäntä ja mukana toimitettava pienoisjalusta.

Ammattilaisilta ammattilaisille – kaksi huippuluokan pyrometria odottaa sinua

Kummankin hinta-laatusuhde on erinomainen. Tilaa jo tänään pyrometri TP7 hintaan 97,96 € sis.alv ja/tai pyrometri TP10 hintaan 370,76 € sis. alv – nyt Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*