Autotarvikkeet ja työkalut Trotecilta – varmista onnistunut kauden alku

 

Oldtimerien, youngtimerien ja cabrioiden omistajalla on periaatteessa vain kaksi vuodeaikaa – mutta aina riittävästi tekemistä. Kevät ja kesä ovat tietenkin parasta aikaa, cabrion kuljettajien ja oldtimer-ystävien huippukausi. Kun aurinko paistaa ja lämpötilat ovat miellyttäviä, lähdetään ajelulle ja kokoontumisiin. Kostean ja kolean syksyn/talven aikana, kun sää on huono ja lämpötilan kylmiä, rakas ajoneuvo saa osakseen erityistä huomioita ja hoitoa. Silloin on optimaalinen tarvittaville ajoneuvon korjauksille tai hoitotöille.

Autotallissa tarvitaan oikeita varusteita, jotta ajonautinto on täydellinen heti kauden alkaessa keväällä, ajoneuvo käynnistyy varmasti talvitauon jälkeen ja maali kiiltää auringossa.

Auton rakastajat löytävät Trotecilta kaiken, mikä saa autoilijan sydämen sykkimään nopeammin:

Esittelemme blogisarjassamme ”Autotarvikkeita kauden täydelliseen aloitukseen” kestäviä, pitkäikäisiä ja monikäyttöisiä Trotec-työkaluja – hinnaltaan edullinen vastaus kaikkiin ajon huollon, hoidon ja korjauksen tarpeisiin.

Osa 1: Ajoneuvon peseminen ja maalipinnan hoito

Autonsa tallissa talven säilyttävät tuntevat ongelman. Ajoneuvon maalipinta on ruman pölykerroksen peitossa. Maalin kiillosta ei näy paljoakaan kuukausien seisonnan jälkeen.

Säteilevä kiilto ilman kiinteää vesi- ja sähköliitäntää: Akkupainepesuri PPWS 10-20V

Trotecin akkupainepesurilla PPWS 10-20V poistat rumat pölykerrokset ja pinttyneen lian erityisen mukavasti ajoneuvon maalipinnalta. Toisin kuin tavalliset painepesurit, jotka vaativat kiinteän sähkö- ja vesiliitännän, akkupainepesuri PPWS 10-20V ja sen 20 V Flexpower-akku (2 Ah/4 Ah) mahdollistavat maksimaalisen liikkumisen ja käytön vapauden ajoneuvoa puhdistettaessa.

Tehokkaan painepesurin työpaine on 22 baaria. Puhdistamiseen tarvittava vesi otetaan puutarhaletkusta tai vaihtoehtoisesta vesilähteestä, esimerkiksi sangosta tai sadevesitynnyristä. Sinun tarvitse vain upottaa mukana toimitettu imuletku vedellä täytettyyn astiaan – siinä kaikki.

Kuusi suihkukuviota ja puhdistusainesäiliö

Käytännöllisen, 54 cm pitkän suihkuputken suuttimesta voidaan valita kuusi erilaisesta suihkukuviosta (vesisuihku, pehmeä suihku, suihkun kulma 0°/15°/25°/40°) käyttötarkoitukseen sopiva.

Toimitus sisältää erityisen lisäsuuttimen ja puhdistusainesäiliön, joita voidaan käyttää erittäin likaisten pintojen puhdistamiseen puhdistusaineilla.

Optimaalisilla varusteilla loistavan puhdas ajoneuvo:

  • Akkupainepesuri ja Flexpower-akku 20 V/2,0 Ah
  • Sopii optimaalisesti paikkoihin, joista puuttuu sähkö- ja vesiliitäntä
  • Monitoimisuutin, kuusi suihkuvaihtoehtoa (vesisuihku, pehmeä suihku, suihkun kulma 0°/15°/25°/40°)
  • Monipuoliset lisävarusteet: Suihkuputki monitoimisuuttimineen, lisäsuutin puhdistusainesäiliöineen, 6 m pitkä imuletku, jossa likasihti ja uimuri, kantoverkko

Suuri puhdistusteho vähällä rahalla! Täsmällisesti kevään alkuun akkupainepesuri PPWS 10-20V vain 79,99 € (normaalisti 187,51 € OVH) Trotec-verkkokaupassa:

Kiiltävä maalipinta naarmuttamatta: Epäkeskokiillotuskoneet PPOS 10-20V ja PPOS 10-120

Jos ajoneuvon maalipinta on himmeä tai matta, pesun jälkeen tarvitaan pintakäsittely. Ajoneuvoa ei kuitenkaan tarvitsee jättää fiksattavaksi. Tavallinen kiillotus palauttaa useimmiten maalipinnan kauneuden.

Tehokkaat epäkeskokiillotuskoneet PPOS 10-20V ja PPOS 10-120 palauttavat  himmentyneiden maalipintojen kiillon tuulen nopeudella. Pienet naarmutkin voidaan usein poistaa kiillotuskoneella tarvitsematta automaalaamon kalliita palveluja.

Pesu, vahan poisto ja kiillotus yhdellä laitteella

Sarjaan sisältyvistä kiillotustyynyistä (1 x tekstiilikiillotustyyny, 1 x synteettinen kiillotustyyny) voit valita aina sopivan vaihtoehdon pinnan käsittelyyn, vahan/kiillotusaineen levittämiseen ja kiillottamiseen.

Maalipinnan täydelliseen kiiltoon:

  • Epäkeskokiillotuskone 3 000/3 600 kierrosta minuutissa
  • ihanteellinen auton maalipintojen hoitoon ja käsittelyyn
  • suuri kiillotuslautanen Ø 245 mm suurille pinnoilla
  • epäkeskoliike ei jätä kiillotusjälkiä
  • froteekiillotustyyny ja synteettinen kiillotustyyny erilaisiin töihin

Luotettava, tehokas ja myös auton hoidon aloittelijoille optimaalisesti sopiva: Nämä ovat Trotec-kiillotuskoneen ja 245 mm:n tekstiilikiillotustyynyt ominaisuuksia. Saatavana johdollisena tai johdottomana mallinna alkaen 39,95 € (normaalisti 62,46 € ovh) Trotec-verkkokaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*