Aloita kesäkausi hyvin varustautuneena: PAC- kaihtimien ikkunalistan ansiosta kuumuus pysyy ulkona ilmastointilaitteen letkusta huolimatta

Harmittiko sinuakin viime kesänä se, että siirrettävän ilmastointilaitteesi poistoletku esti kaihtimesi lopullisen sulkemisen? Alareunaan on jätettävä aina suhteellisen leveä rako, jotta letku mahtuisi ulos. Ja niin paahtava kuumuus löytää tien kotiisi yhä uudelleen ja uudelleen! Tai ”kuumuus löysi tiensä”, sillä PAC- kaihtimien ikkunalistan avulla ratkaiset ongelman lopullisesti. Ja mikä parasta: Se on erittäin helppokäyttöinen, ilman vaivalloista asennusta …

PAC- kaihtimien ikkunalista on käytännöllinen täydennys siirrettävien ilmastointilaitteiden käyttäjille, ja se takaa miellyttävän viileyden sisätiloihin. Sinun ei tarvitse kuin kiinnittää ikkunalista kaihtimen ja ikkunankehyksen väliin ikkunan ollessa auki. Tämän jälkeen kiinnität ilmastointilaitteen poistoletkun adapterin avulla listaan. Tämän jälkeen voit laskea kaihtimen listaan asti – ja painostava kuumuus pysyy sen jälkeen ulkona!

Kaihtimien ikkunalista sopii kaikille siirrettäville ilmastointilaitteille, joiden poistoletkun halkaisija on 150 mm – Trotecilla tällaisia ovat laitteet PAC 2100 X, PAC 2600 X, PAC 3000 X A+, PAC 3500 SH ja PAC 3900 X. Laitteille, joiden poistoletkun halkaisija on suurempi, tarvitaan lisäksi letkukiinnike L140-160mm (tuotenro 6100009083).

PAC- kaihtimien ikkunalista – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään laadukas PAC- kaihtimien ikkunalista ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 31,20 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*